Tibeti gyógyászat

A gyógyítás kezdete, története.Tapasztalatok, tanulás és siker. Fiam betegsége miatt indultam el a keleti gyógymódok megismerése,alkalmazása irányában 16 évvel ezelőtt.

Mindent megtehetünk!

 

 

 

 

Beszélgessünk…

Beszélgetek veled, eljöttél hozzám, mert úgy gondoltad el kell jönnöd, valószínű a rezgéseink vonzzák egymást, feladatunk van egymással!
Szeretnének eljönni mások is, úgy gondolják, írjam le, mondjam el, telefonon, egyéb eszközön, mert még az időt is sajnálják, minden befektetés nélkül kérem a tudás sült galambját, nem működik, majd idővel rájönnek!
Beszélgetünk, keressük az okot, elmondod az életed legbensőbb mozzanatait, feloldódnak a gátjaid, kimondtad, már lelkileg szabad vagy, figyelsz a szívedre, belül kitakarítasz mindent, tiszta vízzel lemosod a polcokat és elhelyezed a most szükséges dolgokat, mert a jövődet rakod a polcra, a tiszta polcra!
A huszonnegyedik órában is van visszaút, rajtad, rajtunk áll, a hited a türelmed és az alázatod képes megfordítani a semmit, ott van a kezedben a minden, élj vele és segíts másoknak, kérj és fogadd el a segítséget, a segítség azt jelenti a tudás benned van, most már tudod!
Átadtam neked az egyesített energiát, te átadtad nekem önzetlenül!
Leírhatatlan fehérséget látok, szeretettel körülölel, csodálatos kék égbolt az univerzum vesz körül, mellettem és mindenütt számtalan átlátszó buborék, mind-mind Isteni lelkek, mi vagyunk ott együtt, nincsenek szavak, sem gondolat, ezért találkoztunk!


2012.augusztus.19. Veszprém.

Köszönöm: Korponay Ferenc

 

 

 

Ide kattintani!

 

http://www.youtube.com/watch?v=_ZqpcDbM7YoWeblap látogatottság számláló:

Mai: 131
Tegnapi: 134
Heti: 816
Havi: 3 328
Össz.: 1 763 089

Látogatottság növelés
Oldal: Egyéni terápia,veled!
Tibeti gyógyászat - © 2008 - 2024 - tibetigyogyaszat.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »