Tibeti gyógyászat

A gyógyítás kezdete, története.Tapasztalatok, tanulás és siker. Fiam betegsége miatt indultam el a keleti gyógymódok megismerése,alkalmazása irányában 16 évvel ezelőtt.

Parapszichológia!?

 

 

 


A válasz nem egyszerű, a dolgok mögött, ami nem látszik, de van, a többi lélektan.
Kezdjük újra egyensúlyba hozni az anyagi-szellemi dolgokat, a tiszta tudati energia teremti az anyagot és állandóan változtatja.
Ha sérülnek, a gondolatok nem tudjuk kezelni az anyag-világot, bezárkózunk, rövidesen sérülnek az agysejtek és a fizikai testünkben elváltozások figyelmeztetnek először finoman, majd ha nem törődünk egyre keményebben.
A harmónia, egyensúly felborul, megrendül hitünk, a távozás gondolataival foglalkozunk, egyszóval föladjuk, gőzerővel haladunk a mélységek felé.
Mindig van visszaút, figyeljünk a megérzéseinkre, hallgassunk a szívünkre az Isteni szeretet középpontjára, tudjuk kimondani, sajnálom, kérlek, bocsáss meg, szeretlek, köszönöm, mindezeket az Istenünkhöz továbbítva.
Tisztítsuk gondolatainkat, ne ítélkezzünk, irigykedjünk, lépjünk az elfogadás, szeretet útjára, tiszteljük a természetet és társainkat, kérjünk segítséget, kapunk, és mi is észrevétlenül adunk, már érezzük az egyensúlyt, nálam ez is része a parapszichológiának.
A betegségek 90%-a lelki eredetű, elsősorban önmagunkat kell legyőznünk, fizikailag és lelkileg egyaránt, feltárjuk a miértet, okot, mikor megtaláltuk azonnal kezdődik a gyógyulás.
Nincsenek csodaszerek, csak naiv emberek, a gyógyítás nem tabletta kérdése és nem legfőképpen a pénzzé.
A hiteles alternatív módszerek hasonlóak, azonos tőről fakadnak más-más köntösben, lényege az Isteni szeretet a hitünk és alázatunk, ha elkezdődik gyógyulásunk már más emberek vagyunk, megújulva, változva, építünk belül-kívül egy új világot.
A terapeuta megválasztásánál hallgassunk a szívünkre, megmondja, nézzünk a szemébe, mindent elárul.
Különböző módszerek vannak, nincs mindenkire alkalmazható egyenruha, mert mindannyian mások vagyunk, az adott helyzet dönti el, hogy mit lehet és kell alkalmazni, tenni, nagy feladat, igaz embereket kíván.
Az iskolákban lehet tanulni, de az igazi tanítómester az előző és a most zajló életek sorozata!

2014.január.21.
Korponay Ferenc


 Weblap látogatottság számláló:

Mai: 157
Tegnapi: 134
Heti: 842
Havi: 3 354
Össz.: 1 763 115

Látogatottság növelés
Oldal: Parapszichológia!
Tibeti gyógyászat - © 2008 - 2024 - tibetigyogyaszat.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »