Tibeti gyógyászat

A gyógyítás kezdete, története.Tapasztalatok, tanulás és siker. Fiam betegsége miatt indultam el a keleti gyógymódok megismerése,alkalmazása irányában 16 évvel ezelőtt.

 

 

Valóban csak suttogva!

Egy tiszta emberpalánta kommunikál az állatokkal, ez csoda úgy gondolják egyesek, tagadják valakik?
A tudomány nem tudja, vagy nem akarja tudni, az ő bajuk?
Mi tudjuk, mélyen bennünk van, ősidők óta, mégis esszük a félelmet, halálsikolyt, vért, még meddig?
Igen lehet az állatokkal kommunikálni, nem késsel, fegyverrel, csak pőrén, tisztán!


Egy lenyűgöző, mormotákkal „suttogó” 8 éves kisfiú
Szinte hihetetlen, ugyanakkor szívmelengető kötelék alakult ki egy osztrák kisfiú és az Alpok mormotái között. Képriportunkban megmutatjuk ezt a nem éppen hétköznapi ember és állat közötti kapcsolatot.

 

untitled-2.jpg

 


Alapvetően visszahúzódó, az embertől nagyon tartó állatok a mormoták. Olyannyira, hogy amikor megérzik az ember közelségét azonnal riasztják társaikat a veszélyre, és szempillantás alatt kereket oldanak. De amikor ezek a mormoták meglátják a nyolc éves Matteo Walch-t a helyzet épp az ellenkezője: mellészegődnek és gyakorlatilag lerohanják szeretetükkel.

 

 

 

untitled-3.jpg

Matteo figyelemre méltó kapcsolatot alakított ki ezekkel a teremtményekkel, ami négy éve kezdődött, amikor először túrázott természetszerető családjával az Alpokban. Azóta minden évben visszatérnek Groslockerbe, ahol a különleges kötelék létrejött az ottani mormota klánnal.

 

 

 

 

 

 

 

untitled-4.jpg

 

 

 

 

Az innsbrucki iskolás kisfiú édesanyja, Michaela elmondta, hogy Matteo rendkívül szereti ezeket a szőrmók állatokat, amik - a képek tanúsága szerint is - egyáltalán nem félnek tőle, valószínűleg azért, mert érzik az őszinte rajongást a fiú részéről.

 

 

 

untitled-5.jpg

 

 

 


"Órákat tudok tölteni azzal, hogy állatokat nézegetek - ez számomra a természet és köztem a legjobb kapcsolat." - meséli Matteo. "A legjobb az, amikor játszhatok is velük, és ebben a mormoták is benne vannak általában, főleg egy kis jutalomért cserébe."

 

 

 

untitled-6.jpg

 

 

 


A megkapó képeket Matteo édesanyja készítette, aki azt is elárulta, hogy a kisfiú jelenléte annyira megnyugtatja és leköti a mormoták figyelmét, hogy ő közben zavartalanul kattogtathatja a fényképezőgépet, észre sem veszik őt az állatok.

 

untitled-7.jpg

 


"El szerettem volna kapni a pillanatot pontosan úgy, ahogy én látom őket: dokumentálni azt természetes harmóniát, amivel a fiam és a mormoták egymásra figyelnek. Azt hiszem ez sikerült. A legfontosabb számomra, hogy itt a mormoták szemében a nyílt kíváncsiság tükröződik, és nem az ember keltette félelem. Így érdemes megmutatni a természetet, mert ez a valós arca" - meséli az édesanya a fotók kapcsán.

 

untitled-1.jpg

 


Kétségtelen, hogy lenyűgöző látni egy fiatal, városi kisfiút, aki ilyen természetesen és nyílt szeretettel viselkedik az állatok között. Ami pedig még jobb, hogy a mormoták is vevők erre!


Szerző: Pozitív Nap
Képeket készítette: Michaela Walch
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Weblap látogatottság számláló:

Mai: 169
Tegnapi: 134
Heti: 854
Havi: 3 366
Össz.: 1 763 127

Látogatottság növelés
Oldal: Mormotákkal suttogó!
Tibeti gyógyászat - © 2008 - 2024 - tibetigyogyaszat.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »