Tibeti gyógyászat

A gyógyítás kezdete, története.Tapasztalatok, tanulás és siker. Fiam betegsége miatt indultam el a keleti gyógymódok megismerése,alkalmazása irányában 16 évvel ezelőtt.

Minden lehetséges amiben az ember Hisz!

 

p1110585-1.jpg

 

 

A CSODA!

 

 

 

 

 

A fejlődésünk fokozatos, vannak időszakok, amikor felgyorsul, és van olyan, amikor látszólag nem történik semmi, pedig akkor vannak sorsfordító időszakok!

 

Valamikor réges-rég ismerősöm felhívott, baj van, mondja ő, mi történt kérdeztem, ráléptem a sötétben játékra és kifordult a bokám, alig tudok botorkálni, holnap dolgoznom kellene!

 

Mit tehetek én? Légyszí', küldjél, energiát hátha segít!

 

Nem mondtam, hogy ilyet még nem csináltam, ösztönösen időpontot egyeztettem és kértem lazuljon el és gondoljon rám, azt gondoltam, ha működik jó, ha meg nem úgy is jó, ártani nem ártunk vele!

 

A megbeszélt időpont előtt eszembe jutott, hogy elfelejtettem melyik lába fáj, már nem volt idő kérdezni, azt gondoltam küldök mindkettőre, így nem történhet hiba.

 

Két nap múlva hívott: hihetetlen dolog történt, bizsergést éreztem az egész testemben kb. öt percig tartott, utána elaludtam, reggel úgy ébredtem, hogy a lábam 70%-os állapotban volt, tehát simán tudtam menni, dolgozni!

 

Hittem is meg nem is, jólesett hallgatni de!

 

Elmeséltem egy néhány emberkének és egyre többen kérték, a gyakorlat meghozza a sikert, különböző fizikai-lelki problémákra vagy egyszerűen energiahiányos állapotra is alkalmazom.

 

Csoda szerintem vagy nem is annyira, az emberiség már valószínű ismerte és használta, de elfelejtette vagy elnyomták, mert a mai beteg világban is mi a fontos, minden csak az ember nem!

 

Az ikrek és ikerlelkek (duál-párok) megérzik egymás gondolatait is bármilyen távolságra vannak, minden emberben megvan a képesség, hogy ha mást nem, fogadni tudja!

 

Ez egy csodálatos dolog, fejlesztenünk kell nekünk, mert ma mindent figyelnek, ellenőriznek, ezt soha nem tudják és fogják befolyásolni ez csak a miénk, kedves barátaim!

 

 

 

 

 

 

Köszönöm megtisztelő figyelmüket!

 

Korponay Ferenc

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 108
Tegnapi: 193
Heti: 1 186
Havi: 4 335
Össz.: 1 530 397

Látogatottság növelés
Oldal: Fény-Energia!
Tibeti gyógyászat - © 2008 - 2020 - tibetigyogyaszat.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »