Tibeti gyógyászat

A gyógyítás kezdete, története.Tapasztalatok, tanulás és siker. Fiam betegsége miatt indultam el a keleti gyógymódok megismerése,alkalmazása irányában 16 évvel ezelőtt.

Ha magadra ismersz, nem a véletlen műve!

 

 

 

"A jövőben különös fontosságot fog kapni az önmagunkhoz és másokhoz értés képessége, mely leginkább a személyiségfejlesztésünkben testesülhet meg."
*****
"A szellemi gátakkal küszködő ember saját magának támaszt akadályokat az életben, amelyekben aztán rendben elbukik. A szomorú éppen az, hogy pont a saját béklyóik miatt sikertelen emberek vannak legkevésbé tudatában annak, hogy a személyiségfejlesztés a siker egyik kulcsa.
Ugyanígy persze a meggazdagodottak, mind tisztában vannak ennek a jelenségnek a fontosságával, és a vagyonossá váláshoz vezető úton mindent megtesznek a személyiségfejlődésük érdekében."(Mark FISCHER)
*****
"Az iskolai, hagyományos oktatásban szerzett ismeretekből meg lehet élni, önképzéssel, viszont egy vagyonra tehetsz szert." (Jim ROHN)
*****
"A sikert nem érdemes hajszolni, hanem magunkhoz vonzani, azáltal, hogy vonzó egyéniségre teszünk szert a személyiségfejlesztésünk révén."(Jim ROHN)
*****
"Nehéz magunknak megtartani, azt, ami nem saját személyiségünk fejlődése által került birtokunkba."(Jim ROHN)
*****
"Hogy megváltozzanak a körülményeid, neked kell először megváltoznod. Ahhoz, hogy más legyen a helyzeted, neked kell másnak lenned. Az anyagi sikert mindig meg kell, hogy előzze, a személyiséged fejlődése."(Jim ROHN)
*****
"Akik komolyan törekszenek személyiségük fejlesztésére, azoknak le kell rombolniuk azokat az önként vállalt korlátokat, amelyekkel az olvasási készségüket és az olvasási szokásaikat behatárolták."(Jim ROHN)
*****
"Tevékenységünk fokozása csupán része a megoldásnak. A valódi válasz a személyiségünk fejlesztésében rejlik, hogy kiterjesztett lehetőségeink szerves részévé válhassanak mindennek, amit teszünk. Így válhat jobbá az életünk - ha mi magunk is jobbá válunk. Ha többre vágyunk, először többé kell válnunk. Ez az élet alapelveinek egyike."(Jim ROHN)
*****
"Életkorunktól és körülményeinktől függetlenül soha nem mentesülünk teljesen mások befolyásától. A lényeg az, hogy olyan kivételes emberi lényeket találjunk, akiknek személyisége és teljesítménye ösztönöz, lenyűgöz és megihlet minket, azután pedig igyekezzünk hasonulni a legjobb tulajdonságaikhoz."
*****
"Többre is szert tehetsz, mint amennyid van, hiszen többé válhatsz, mint aki vagy."
*****
"A múltban izomerőnket megsokszorozó eszközöket használtunk, ma pedig olyanokat, amelyekkel az elménket sokszorozzuk meg."(Bill GATES)
*****
"A világ egyetlen főiskolája és egyeteme sem tehet érted többet, mint hogy segít neked segíteni önmagadon." (Frank BETTGER)
*****
"Aki sajnálja a pénzt a tudás megszerzésére, az nem számol a tudatlanság költségeivel." (TONK Emil)
*****
"Az emberek többsége azért vall kudarcot az életben, mert a sikertelennek bizonyult elképzeléseiket felváltó új terveik kidolgozásában, nincs meg bennük a kitartás." (Napoleon HILL)
*****
"Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert amikor a lehetőség kopogtat az ajtajukon, éppen a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket." (Walter CHRISLER)
*****
"Ha mindig a szomszédod agyával gondolkozol, a sajátodat akár meg is sütheted." Massimo BINI)
*****
"Ha az átlagtól eltérően akarsz élni, tégy szert átlagtól eltérő ismeretekre, és fejlessz ki magadban átlagostól eltérő képességeket."
*****
"Inkább megéri merészen dönteni, és vállalni a hibázás kockázatát, mint hosszasan habozni, és túl későn megtalálni a jó megoldást."
*****
"A legnagyobb hiba, amit az életben elkövethetsz, az a folyamatos rettegés attól, hogy hibázni fogsz."  (Elbert HUBBARD)
*****
"A valódi gazdagságot nem a vagyontárgyaid jelentik, hanem az, hogy te mennyire vagy értékes ember." (Jim ROHN)

 

 

 

 


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 126
Tegnapi: 134
Heti: 811
Havi: 3 323
Össz.: 1 763 084

Látogatottság növelés
Oldal: Idézetek neked!
Tibeti gyógyászat - © 2008 - 2024 - tibetigyogyaszat.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »