Tibeti gyógyászat

A gyógyítás kezdete, története.Tapasztalatok, tanulás és siker. Fiam betegsége miatt indultam el a keleti gyógymódok megismerése,alkalmazása irányában 16 évvel ezelőtt.

Üzenet!


Mert számomra most már, fokozatosan tisztul, hogy mi is történik 2012.december.21.-után, nem katartikus világvége, lesznek, akik így élik meg, és vannak, akik rájönnek, mi következik ezután!
Tudnunk kell, nem egy vezető jön, aki után menni fogunk, mint a birkák, nem, nem fogja senki kikaparni a gesztenyét számunkra, nekünk kell megtenni, most már tudom, képesek vagyunk rá, te is, én is, mindenki, aki rájött ez a világ nem vezet sehová, de mit tegyünk, mindent, mert mindent megtehetünk, ami szeretetre épül és a környezetünkkel összhangban van!
Nem politikai pártot építünk, sem támogatunk, attól fényévekkel jobbat, a pénz uralmát levetjük mivel az maga a pokol, sokan keresték, keresik, tessék, most itt van, aki akarja, folytathatja tovább, szabad akarattal a vezér Lucifer!
A mi vezérünk a mindenható Istenünk, aki bennünk van, hisszük a teremtő erőnket, működik nem is akárhogyan, káprázatosan, minden gonosz erő, amely rabszolga sorba taszította az embereket, térdre esik és megszűnik létezni, akkor, amikor tudjuk, hisszük, kik is vagyunk mi valójában!
Ámen!

Korponay Ferenc
2013.január.20.

 

 

Ide tessék kattintani!

 

http://www.vntv.hu/vivanaturavideo.php?vid=3dda893b2

 

 

 

 

 

http://www.vntv.hu/vivanaturavideo.php?vid=08d9b116a

 

 

Beszélgetés!

Beszélgetünk barátommal, aki Kiskunságon él, csalódott, mert ő 2012.december.21. után azt várta, hogy megtisztulás lesz és egy új világban ébredünk, ehelyett nem történt semmi, sőt egyre rosszabb!
Hát én is mást vártam, talán mindenki egy kis kedves csodát, nagyon hamar átvillant bennem, hogy nem így lesz, csoda jön de nem úgy, hogy karban tett kézzel nézzük ahogy belemászik a zsebünkbe, az ami biztos, emelkedtek a rezgések, mindenki megkapta az energiát (fényt)!
Nos, a többi már rajtunk múlik, a pénzhatalom nem fog lefeküdni, tessék, tiporjatok bele a sárba, minden áron uralma alá akarja vonni az egész földet, rabszolgává silányítani mindenkit, egyre éhesebb mert a pénz ilyen, itt lépünk be a tiszta szellemi, tudati, teremtő energiánkkal és létrehozzuk az emberiség új világát!
Tehát a várt csodák bennünk vannak, valahogy mindig éreztük, de nem hittük, amikor lazán elgondolunk valamit, meglepődünk, amikor jön” szembe” velünk, lehet negatív vagy pozitív, amit létrehoztunk, akarva-akaratlan, felelősek vagyunk a gondolatainkért, amit belső világunkban megalkotunk, az jelenik meg kivűl, éppen ezért komolyan kell vennünk ezt, mert nekünk és az utódainknak a jövője van hazardírozva!
Nekem most már 2012.december.21.-nek ez az üzenete, így gondolom, hiszem és teszem, mindennap, bízom magamban, felelősséggel, így tudunk győzedelmeskedni, legfőképpen önmagunkon!

Korponay Ferenc

2013.március.16.Weblap látogatottság számláló:

Mai: 90
Tegnapi: 134
Heti: 775
Havi: 3 287
Össz.: 1 763 048

Látogatottság növelés
Oldal: 2012.december.21.üzenete!
Tibeti gyógyászat - © 2008 - 2024 - tibetigyogyaszat.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »