Tibeti gyógyászat

A gyógyítás kezdete, története.Tapasztalatok, tanulás és siker. Fiam betegsége miatt indultam el a keleti gyógymódok megismerése,alkalmazása irányában 16 évvel ezelőtt.

Ételed,Italod a Gyógyszered!

 

Ezüst Kolloid

A megfelelő mennyiségű kolloid ezüst a szervezetben egy kiválóan működű második immunrendszert hoz létre bennünk. Fertőtlenitő és betegségmegelőző hatása mellett alkalmas konkrét betegségek gyógyitására is, ill. a gyógyulás elősegitésére. Egyetlen ismert kórokozó organizmus sem képes megélni, ha az ezüstkolloid akár csak apró nyomokban is jelen van a szervezetben.

Ez a termék milliomodrésznyi, nagyon finom részecskékből álló teljesen homogén oldat, melyet megtisztitott vizben oldottak fel. Nem tartalmaz vegyszereket, stabilizátort, festéket, kötőanyagot vagy bármilyen más adalékot. Belsőleg vagy helyileg alkalmazandó.

Az ókori görögök és rómaiak már felhasználták az ezüst jótékony hatását: ezüst edényekben tartották italaikat, melyek igy hosszabb ideig frissek maradtak. Az amerikai telepesek megfigyelték, hogy a tej hosszú ideig nem savanyodik meg, ha egy ezüstdollárt tesznek bele. Az ezüst esszenciális nyomelem mind a növények és az állatok, mind az emberek számára. Az orvosi kutatások fényt deritettek az ezüst és a szervezetünket védő immunrendszer közötti szoros kapcsolatra.

Orvostudományilag bizonyitott, hogy az ilyen kolloidszemcse méretű ezüst rendkivül hatásosan pusztitja a baktériumokat, virusokat. Az antibiotikumok legjobb esetben is csak féltucatnyi organizmust képesek elpusztitani, az ezüstkolloid viszont közel 650-et. (Dr. Robert O. Becker jelentése, Science Digest magazin, 1978). Emellett igen hatásos csontregenerálü is, 50 %-nál gyorsabb csontgyógyulást eredményez, továbbá elősegiti a bőr és más finom szövetek újraképződését, ráadásul sterilen is tartja azokat.

Számos orvosi tanulmány irt a kolloid ezüst egyéb gyógyitó hatásáról többnyire fertőző vagy virusos betegségek pl. AIDS, herpesz, gombásodás, candida, szfilisz, az őzkullancs okozta Lyme betegség stb.esetében, sőt több esetben még a rák ellen is sikeresnek bizonyult: Dr. Robert O. Becker – aki egyszemélyben volt a beteg és a gyógyitó – állitása szerint a rákos sejtek nem pusztultak el a gyógyulás során, hanem regenerálódtak és visszatértek a normális sejtek sorába. Többen megerősitették azt az állitást, mely szerint az immunrendszer munkájának hanyatlása összefüggésbe hozható a test ezüsthiányával.

Alkalmazható belsőleg. Allergia, szénanátha esetén, gyorsan megszünteti a megfázsos, influenzás megbetegedéseket, a tüdőgyulladást, staphylococcusos és streptococcusos fertőzéseket, légzőszervi és orrüregi fertőzéseket. Reumánál, izületi panaszoknál, agyhártyagyulladásnál, vérpanaszok, leukémia, szifilisz, gonorrhea és vérélőskődők esetén, Lyme-kórnál, nyirokérgyulladásnál, gyomorfekélynél. Mivel nagyszerű emésztést segitő szer, megakadályozza a puffadást is. Toxémia, kolera, malária, lepra, bubópestis esetén, cukorbajnál. Szájon át közvetlenül, gargarizálásra, torokgyulladásnál öblögetéssel, szájöblitéssel a száj- nyálkahártya és foginypanaszoknál, semlegesiti a fogszuvasodást, megszünteti a kellemetlen leheletet. Irrigáló szerként hüvelyfertőzésnél, szemcseppként szemgyulladásnál, lemosásra, borgatásra, külsőleg bőrbajoknál. Ideális élelmiszertartósitó: gyümölcsöket, zöldségeket befújhatunk vele, ezzel elkerülve a rothadást, penészedést. Kiváló a hűtőszekrény szagtalanitására is.Weblap látogatottság számláló:

Mai: 127
Tegnapi: 134
Heti: 812
Havi: 3 324
Össz.: 1 763 085

Látogatottság növelés
Oldal: Ezüst kolloid
Tibeti gyógyászat - © 2008 - 2024 - tibetigyogyaszat.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »