Tibeti gyógyászat

A gyógyítás kezdete, története.Tapasztalatok, tanulás és siker. Fiam betegsége miatt indultam el a keleti gyógymódok megismerése,alkalmazása irányában 16 évvel ezelőtt.

 

 

EDGAR CAYCE


A huszadik század egyik legnagyobb gyógyítója volt, megelőzte korát, transz állapotban csatlakozott az Akasha krónika adattárához, onnan merítve az információkat.
Mégis nem e nemes gyógyítói tevékenysége által ismert, legfőképpen hanem jövendöléseket, próféciákat mondott a 21. századról, melyek mondanivalója összecseng a mai történésekkel!
Sokat tanultam, tanulok tőle, egyszerű ember volt, sosem akart többnek látszani, alázattal, jobbító szándékkal tette dolgát, ebben rejlett emberi nagysága.
Nem akarok reklámot, mert nincs szükség rá, csak szeretném felkelteni a figyelmet, könyvére, útmutatásokat, segítséget ad a mai fertőzött világunk megváltoztatására, szerintem annak van erre szüksége, aki tenni akar önmagáért, családjáért és embertársaiért!

EDGAR CAYCE: Jövendölései a XXI. Századra!

Korponay Ferenc

 

 
Kis adalék a könyvből: „A mantra nem –varázsige-, mint azt sok kiváló nyugati tudós szajkózza,akik pedig tökélyre  fejlesztették, nem varázslók. A mantra nem mágikus erejének köszönhetően, hanem az azt megtapasztaló ember elméjén keresztül hat. Önmagában nem rendelkezik semmiféle hatalommal, csupán a már létező erők koncentrálásának eszköze-ugyanúgy, mint a nagyítóüveg, amely nem tárol hőt, de össze tudja gyűjteni a napsugarakat, és azokban lévő kellemes melegséget izzó hővé alakítja át.
Mindez varázslatnak tűnhet egy dzsungellakó szemében, mert ő csak a kiváltó hatást látja, és nem ismeri az okokat és a rejtett összefüggéseket. Akik összekeverik a mantra által hordozott tudást a varázslással, nem sokkal különböznek a dzsungellakóktól. Számos tudós az összehasonlító nyelvészet eszközeivel igyekezett feltárni a mantra lényegi természetét. Arra a következtetésre jutottak, hogy minden mantra csupán értelmetlen locsogás, mert nem találtak bennük összefüggő nyelvtani rendszert vagy logikus jelentés tartalmat. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy az ő munkájuk pontosan olyan értelmetlen, mint azé az emberé, aki kalapáccsal indul lepkét fogni.”

Anagarika Govinda

Ide kattintani!

http://hu.wikipedia.org/wiki/Edgar_Cayce

 

 Weblap látogatottság számláló:

Mai: 121
Tegnapi: 134
Heti: 806
Havi: 3 318
Össz.: 1 763 079

Látogatottság növelés
Oldal: EDGAR CAYCE
Tibeti gyógyászat - © 2008 - 2024 - tibetigyogyaszat.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »