Tibeti gyógyászat

A gyógyítás kezdete, története.Tapasztalatok, tanulás és siker. Fiam betegsége miatt indultam el a keleti gyógymódok megismerése,alkalmazása irányában 16 évvel ezelőtt.

Kryon - Kvantum Gyógyítás - 2008.01.26

Forrás: http://kryon.com/k_channel08_Vancouver.html
http://www.espavo.hu/node

Lee Carrol 2008. január 26. Vancouver, British Columbia, Canada

Az olvasót segítendő ezt a channellinget Kryon újra csatornázta Lee-n keresztül és a jobb megértés érdekében kiegészítette. Az élő események gyakran tartalmaznak olyan energiákat, amik a nyomtatott változatban nem jönnek át. Jelen közvetítés nagyban módosult és kitisztult az újra csatornázás során. Így hát élvezd ezt a feljavított üzenetet Vancouverből a megmagyarázhatatlan megmagyarázásáról!

Üdvözlet Kedveseim!

Kryon vagyok a Magnetikus Szolgálattól. Nyilván vannak itt olyanok, akik szerint kizárt, hogy velük szemben üljön egy Emberi Lény, aki azt állítja magáról, hogy csatornáz a közönségnek. Pedig nem lehetetlen. Aztán vannak azok, akik szerint pont az történik, amit látunk. A különbség pedig csak ennyi: néhányótok már kifejlesztett egy interdimenzionális tisztánlátó érzéket, ami egyre többeknél alakul ki ebben a korban, többek pedig nem. A tisztánlátó érzéketek tudja, hogy ez itt most igaz vagy sem.

Szóval aki képes látni, nézze a színeket! Tekintsetek a színpad színeire! Mivel én vagyok ott: Kryon. Én kukucskálok a fátylon át, én érkezem hozzátok a három dimenziótokba és én használom az Emberi Lények szabad választását előttetek, hogy átadhassam ezeket a szavakat. Én használom az Emberek szabad választását e helyt, hogy tiszta ítélőképességemmel hallhassam őket. Én használom (fel) azok szabad akaratát, akik később kapcsolódnak be (az olvasók). Mindez szabad választással történik. Minderről az Emberek döntenek: elfogadják vagy sem. Attól az Embertől kezdve, aki itt ül a színpadon addig, aki hallgatja mind szabadon választ. Így működik a Szellem és tiszteletben tartja az Emberi Lényt.
Kryon vagyok és tisztában vagyok vele mik is itt a szabályok.

Szabályok jelölik ki, hogy soha nem alkalmaznánk olyasmit, ami nem illeszkedik az emberiség energiáihoz. Szabályok vannak arra, hogy soha semmi módon nem keltenénk félelmet. Arra is van szabály, hogy az igazságot becsületesen megmondjuk. Az is szabály, hogy soha ne használjuk ki az Emberi Lényt, ehelyett egyszerűen csak szeretjük. Szóval ha bármi megváltozik az életükben, az szívük szabad választása.
Megmoshatjuk a lábatokat. Foghatjuk a kezeteket. Interdimenzionálisan megérinthetjük a vállatokat és a fejeteket. Ez azt jelenti, hogyha van itt olyas valaki, aki nem akar érezni semmit, az nem is fog. Értitek? Ezeket tartja tiszteletben egy Emberi Lény szabad akarata. Ezen a módon működik és mindig is így volt.

Nos, azok kedvéért, akik üzenetért jöttek, azok kedvéért, akik a velünk tartó kíséretet jöttek érezni, hát itt van. Tessék! Olyan üzenetet kaptok, amiben még nem volt részetek. Társam[Lee-hez beszél], adtam néhány intelmet a mai anyaggal kapcsolatosan és arról is, hogyan kéne megpróbálni megmagyarázni a megmagyarázhatatlant. Szóval ez most a társamnak szól: tisztítsd ki a fejed! Ne gyere túl közel a fátyolhoz, maradj a három dimenzióban annak érdekében, hogy megfelelően adhasd át az információt. Mára te leszel a taníthatatlan tanítója, amikor elkezdjük az Emberi Lény gyógyításának tanítását. Vedd figyelembe, hogy külföldieknek is át kell adnod ezt az információt, ha majd arra kerül a sor.

Új energiában ültök. Pont ez a valóság épp emelkedőben van. Amit mi a 'spiritualitás tégelyeinek' neveztünk, éppen változik. Ez egy hasonlat a napjaitokba beáradó előző élet tapasztalatok spirituális eredőjének összességére. Ahogy gyakran nevezzük: a tisztánlátás motorja. Néhányan érzitek ezt, még mielőtt ma lemegy a nap és azt mondjátok: Ez valami más. Ó, ez a csatornázás ma más volt. Éreztétek? Mások meg ezt: Teljesen valóságos, érzitek? Azért tesznek így, mert ez valójában más. Ma is Kryon vagyok és tegnap is Kryon voltam és holnap is Kryon leszek és az egyetlen különbség a múlthoz képest az, hogy az az energia, amiben ma ültök többet enged érezni. Ami megváltozott, az Ti vagytok.

Ha csak egy pillanatra is, de becsüljétek meg ezeknek a másodperceknek az édes ízét, mert ti miattatok vannak. Ez a különleges üzenet soha többé nem fog elhangzani ebben a formában. Akik ma itt együtt ültök, soha többé nem fogtok pontoson így összegyűlni, tehát ez így különleges. Soha a történelemben nem fogja magát megismételni. Ezért egyedi.

Mondhatnátok, hogy ezen a bolygón minden így működik. Mindenen egyedi bélyeg van, s ez így is igaz. Mégis ebben a kirakós játékban van valami, amit nem értetek. Éppoly egyedien, amilyennek látszik van egy teljesen testi tapasztalat, ami itt spirituálisan történik meg és akkor tapasztalhatjátok meg, amikor csak akarjátok. Nehéz ezt elmagyarázni. Éppoly egyedien, ahogy gondoljátok a 3D-ben van és ezt az egyediséget elvihetitek magatokkal hazulról interdimenzionálisan és ott teremtitek meg, ahol akarjátok. A most itt jelen lévő energia, a színek, amiket láttok, amit most éreztek, ahogy felfogjátok – valójában mind üzenet odaátról … és újra megtehetitek úgy, mint most. Ahogy a vízkereszt, amit ma többen megülhettek – többször ismételhető. Csupán le kell ülnötök és újra teremteni. Ez a benned élő Szellem, a benned élő Isten hatalma. Milyen kellemes dolog is ez! Bármely időbeni történés akárhányszor újra átélhető. Ahogy eléred saját forrásod interdimenzionalitását, lekerülsz arról az idővonalról, ami az 'egyedi' dolgokat teremti.

Új Információk a Gyógyításról

Hadd beszéljek most az Emberről és az Emberi Testről. Az olykor már említett, de közvetlenül még nem csatornázott információ néhány darabját és részletét akarom most átadni. Néhány javaslatot tennék arról, hogy mit tehettek.

Az emberi test érdekes. Egy darab biológia, ami mintha néha a szomszéd szobában lenne. Ezalatt azt értem, hogy nincs igazi párbeszéd közöttetek és a rendszeretek közt. Nem úgy tervezték, hogy kommunikáljon veletek, kivéve a fájdalmat. Mindössze ennyi. A túlélést elősegítendő csupán ezt az egy dimenziós nézőpontot kaptátok a kezdetek kezdetén - például, hogy tudjátok, ha az izzó parázsra léptek. Vagy, hogy tudjátok, ha valami megsértett vagy megdöfött és odébb tudjatok állni. A fájdalom negatívnak tűnik és kihívásra késztet. Valójában legnagyobb ajándékaitok egyike, mivel távol tart a bajoktól. Riaszt, ha valami rossz ... és mindössze ennyi a párbeszédetek és ez egy módszer. Nem kérdezhettek vissza és nem tehettek fel kérdéseket.

Sokan mondhatnátok: 'A dolgok így állnak. Mit tehetnék? A test nem tud beszélni. Nem képes mondani semmit.' Ha csak a felszínt nézed, igazad is van. És tényleg, ez a tény ellened dolgozik … függetlenül attól, hogy mennyire megvilágosodott vagy. Példának okáért van értelme annak, hogy egy megvilágosodott test, amilyen a tiéd is a maga összetettségében csöndben marad egy őrjöngő, gyilkos betegséggel szemben? Most arról a betegségről beszélek, ami több embert öl meg Észak-Amerikában, mint bármi más – a rák. Ez nem egy olyan betegség, amit úgy 'elkapsz'. Ez olyas valami, amit a test fejleszt ki ingerekre és egyensúlytalanságra válaszul. Ez egy elszabadult növekedés, ellenőrizetlenül, a saját módján szántva végig a rendszert. Nyugodtan üldögélhetsz a székedben, ahogy átjárja a tested, amíg a test úgy nem dönt, hogy fájdalmat küld. Ez már gyakran túl késő.
Tekinthetsz erre az Emberi Test forgatókönyvre azt mondva, hogy: 'Miféle rendszer ez? Olyan hülye, hogy nem riadóztat ilyen fontos dolgokról?' A válasz igen, ha olyan nézőpontból szemléljük, amire tanítottak … nagyon szűk látókörrel.

Azért jöttem, hogy elmondjam: egyáltalán nem ez a járható út. Soha nem is volt. Mindig is képes voltál olyan szintekre jutni, ahonnan láthattad mi történik odabenn, csak kevesen csinálták. Különbség van a három dimenziós történelmi felfogás elfogadása és a gondolkodás kiterjesztése között, mely utóbbi olyan dolgokat foglal magában, amikben sokan nem hisznek. A kineziológia évek óta áthidalta már ezt a kommunikációs csapdát és hányan használják? Ez ellentétes minden logikával. Már régóta bebizonyították, hogy lehetséges közvetlenül beszélni a testtel mégsem fogadta el általánosan az emberiség. Miért? Mert úgy tanultuk lehetetlen. Ez a mai témánk.

Megmagyarázni a Megmagyarázhatatlant

Nem adnám át ezt az információt, ha nem így lenne. A most következő információ nehéz, de már elindult, társam [Lee-hez beszél]. Most elviszlek titeket a woo-woo[New Age-es, spirituális, misztikus személy vagy felfogás] – interdimenzionális gyógyításhoz, ami hihetetlen, de az eljövő új energia ezt támogatja. Megmagyarázhatatlan dolgokat fogtok látni. Sőt, némelyek csodának fogják tartani. Néhány dolog, amit most elmondok pár száz évig nem lesz bizonyítható, mert ennyi ideig tart a biológusaitoknak míg felfedezik a leszármazást és kapcsolatot a családfátok és mai tetteitek közt. Hú, de kísértetiesek vagyunk ma!

No #1 A Bonyolult Mechanizmus

A DNS minden darabja körül egy mező található. A DNS minden darabja szomszédos egy másik DNS darabbal és ez a mező körülvesz egy mezőt, ami körülvesz egy mezőt, és így tovább ... Ráadásul ezek mind csoportokba felfűzve, nem úgy, mint a ti diagrammjaitokon. Elmondom miért .Ez alkotja a tudatosság egységét. Nem tűnt még fel, hogy az ezotériában EGY-ként beszélhetsz a testedhez, holott sejtek milliárdjaiból áll?

A DNS-nek van egy spirituális összetevője. A DNS-ben megtalálható Isten egy darabkája, az Otthon egy darabkája. A DNS-ben megvan a valóság egy kvantuma. Ahogy partnerem állítja, a DNS-ben tudatos tervezés lelhető fel. A DNS-t körülvevő mezőt már megfigyelték és a tudomány bizonyította, hogy interdimenzionális. Darabra darab a darabot követően … ez az interdimenzionális mezőkben egy átkötést, egy átfedést eredményez, ami egy címzést küld a mindenségbe... rajta a te neveddel.

Amit mondani akarok az az, hogy amikor beszélni kezdesz a testedhez, az egy teljes testi tapasztalatot ad. Ne beszélj külön a lábujjadhoz vagy a könyöködhöz. Ők te és te is ők vagy, de ha sosem beszélsz hozzájuk, a saját útjukat fogják járni. A DNS milliárdnyi darabja várja, hogy megszólítsd, de még nem hallott téged. Csak remélheted, hogy rendben működnek, és ha nem, várhatod a fájdalmat.

Ahogy már említettük, olyan rendszerbe és kultúrába születtél, amely az érzékelés jellemzőit és a szellemi megvilágosodást a fejbe helyezte, sosem értve meg, hogy a test minden porcikája megvilágosult. Ezért aztán miden a fejetek körül forog, azt remélve, hogy majd a lábujj, a vesék, a szív teszik a dolgukat és csak túlélik valahogy. Sosem gondoltad, hogy képes lennél megszólítani vagy megváltoztatni őket. Pedig egész eddigi életedben csak erre vártak. Most figyelj! A tested csak a Főnökre vár! A DNS-ed csak arra vár, hogy tudatosan megszólítsd. A DNS-ednek van egy megvilágosult összetevője... talán hívhatnád a Felsőbb Énednek is.
Akárhogy is hívod, egyenesen a sejtrendszeredet szólítja és változtatja meg. Innentől kezd bonyolódni. 'OK Kryon és hogy csináljuk? És mi történik, ha megtesszük? Hogy legyek interdimenzionális? Én 3D-s vagyok.' Ezek a lényegi kérdések egyszersmind a megmagyarázhatatlan rész.

Itt ma ebben a csoportban vannak a tudatosságuk határán lévők [mármint akik nem figyelnek]. Szeretném visszahívni a figyelmüket egy rejtvény erejéig. Ez egy olyan tanítás, ami nem feltétlen olyan, mint a korábbiak, mivel most az új energia van jelen. Partneremtől a következőket várom el: három dimenzióban kell átadnia egy hasonlatot , ami valójában egy multidimenzionális hatást magyaráz meg. Az átadása leegyszerűsítő, a hatása teljes. Meg kell értened ezt a hasonlatot. Meg kell értened azt az időbeni ellentmondást, ami a múltból idáig nyúlik, hozzátok beszél és bármit megtehet. Az a legkevesebb, hogy felismered, tanulmányozod és igaznak fogadod el, és két részből áll.

Első Rész: Vizualizálj velem valami végletekig leegyszerűsítettet. Lásd az elmédben, hogy megérthesd. Van egy vonat. A vonat te vagy. A 3D-s időkereted a sín. A te érzékelésedben a vonat állandó sebességgel halad a nyílegyenes pályán. A sebesség a te órád, ami sosem változik. Látod, amint a sín előtted a távolba veszik. Ez a vonat eleje, ami a jövődet jelképezi. Hátrafelé tekintve pedig a múltadat látod. A vonat rendkívül rövid, alig pár kocsi. Te vagy a vonat: a fejed, a törzsed, a lábad és a karod. A vonat állandó, lassú ütemben halad - ez a te valóságod. Ez a 3D-s valóságod.

Vizualizáld a valóságodban mozgó vonatot, de tudd, hogy az én nézőpontomból az igazi interdimenzionális vonatod nem az, amit látsz. Mivel ha rád nézek – ugyanarra a vonatra – én egy nagyon kicsiny körben haladó vonatot látok. A kör olyan kicsi, hogy alig nagyobb magánál a vonatnál. Ezért a Kryon által leírt vonat igen kicsi körben utazik. Tegyük nagyon tisztává: amit te meg én látunk, az ugyanaz, csak segítségként hozakodtunk elő ezzel az ötlettel, hogy láthasd, mennyire korlátozott az érzékelésed és láthasd, hogyan is történnek a dolgok valójában. Amit mutatni és mesélni fogok nektek az elkövetkezőkben, és amit partneremnek mutatok, az a megérthetetlen megértését segíti. Segíteni fog összeilleszteni a soron következő, három pontban előadandó tanítást.

Tegyük fel, életed hátralévő részében minden nap beszélni fogsz a sejtjeidhez és meg akarod változtatni őket (például meggyógyítani őket). Tegyük fel, ezt az a hasonlat jelképezi, hogy befested mozgó vonatod alatt a síneket. Legyen ez a szín mondjuk piros, mivel a példa ezért a színért kiált.
Most a sejtjeidhez beszélsz és változást idézel elő a biológiádban. A pirosra festéssel a változást jelölöd meg. A járműveden van a festék és előre mozogva képes vagy ragyogó vörösre festeni a sínt.

Most képzeld el ezt 3D-ben, mivel fontos, hogy lásd az elmédben. Elkezded pirosra festeni a síneket – ami a sejtek átalakítása – mivel elég hatalmas vagy ahhoz, hogy kapcsolatba lépj a sejtjeiddel (ez mindnyájatok képessége). A 3D-s valóságodban a vonat, ahogy halad, láthatod, hol kezdted el a pirosra festést, majd ez a rész elveszik a távolban. Előre is nézhetsz és látod, hogy előtted még nincs piros sín, de az lesz, ha odaérsz a festéssel, mivel elmédben egész életedben festegetsz. A te idődnek köszönhetően egyre hosszabban és hosszabban festegeted a sínt.
Ez a sín vörösre festésének 3D-s felfogása.

Egy percre gyertek most az én oldalamra. Nem tudom, vevő vagy e rá, de ez gyönyörű. Amit mondanék, az is gyönyörű. Ugyan, ez csak egy egyszerű vonat meg egy vörös sín, de figyelj csak: Az én szemszögemből az az apró kis kör, amit elkezdtél festegetni, szinte azonnal pirossá vált! Úgy egy perc alatt az egész dolog pirossá vált! Előre és hátra, amerre a szem ellát, minden piros, mivel interdimenzionálisan ez csak egy kicsinyke kör. Ez az interdimenzionális érzékelés … és ha még nem jöttél volna rá, a sejtjeid és a DNS-ed interdimenzionálisak. Szóval a lineáris érzékelésed az, ami arra buzdít, hogy azt a jó hosszú sínt fessed csak vörösre minden nap és csak szemellenzős perspektívád tart távol annak az igazságnak a meglátásától, hogy amit tiszta szándékkal cselekszel, az örökre szól. A sínt nem lehet festetleníteni … soha! A sín már teljesen és véglegesen vörös. A gyógyítás alapvető szempontjait tekintve ez idő szerint ez már csak jobb és teljesebb lehet.

Második Rész: Folytasd a 3D-s vizualizálást! Festegeted a sínt. Csinálsz egy tárgyat és kidobod a vonatból. Ez talán valami olyannak a megjelenítése, amiért folyamodtál. A vizualizáció kedvéért ez a tárgy menet közben készült és félredobtad. Lehetne akár a vízkereszt. Lehetne akár a társ-teremtés.
Miután kidobtad persze tovább haladtál, mivel a vonat állandó mozgásban van. Így a te érzékelésed alapján mondhatnád: 'Ezt én tettem és eltűnik mögöttem … a múltban.' Megvan az emlék pontos időpontja, mivel a múltban történt.

De történik valami, ami rejtélyes: ahogy haladsz előre a sín mentén – jön szembe a tárgy! Sajátos módon úgy értelemezed, hogy ez egy isteni jel: 'Újra meg kell tenned!' Újra elszánod magad és újra megteszed, bármi is volt az és újra teremted a tárgyadat.
'Ez már így van' – mondhatnád és érzed, hogy újra kell teremtened, megújítanod a teremtésed vagy az ön-gyógyításod vagy kérésedet Istenhez. Kicsit később megint újra. Ezt a jelet úgy értelmezed, mint az edény megtöltését. A 3D-ben az edényeket apránként töltik meg, csak reménykedve, hogy nem lyukasak, aztán majd úgyis elhasználódik. Ez nagyon három dimenziós, így aztán ismételgetitek. Újra és újra idejutsz: 'Itt van. Csináljuk újra! Edényt töltögetni jó! Csináljuk újra!'

Hadd mondjam el, mi az igazság: Igazából interdimenzionális világban élsz, bár a tudomány ezt még nem ismeri el. Így mindent továbbra is egy egyenes idő-vonal mentén szemlélsz, ami megöregít és természeténél fogva arra késztet, hogy folyamatosan megújítsd a dolgokat. Pedig, ami ténylegesen spirituálisan történik veled és a sejtjeiddel, az az, hogy bármit is teremtesz, az abban a pici kis körben marad. Ha egyszer megteszed, az örökké hatással lesz a körre. Soha nem kell megújítani, mivel befejezted a teremtést, amint megtetted … mindörökre!

Most jön a neheze. Ha velem maradnál … ha a síned egy kör, akkor állandóan ugyanazzal tempóval utazol. Ez azt jelenti, hogyha hátra nézel, az egyszer a jövőd volt. Ha magad elé nézel, az már egyszer a múltad volt. A kör már ilyen. Ha így van, volna egy kérdésem: Meg tudod változtatni a múltad azáltal, hogy csinálsz valamit, ami hatással van az alattad lévő sínre? Maradj velem!
Figyelj! A vizualizációt és az idő paradoxonát használva megadom az interdimenzionális gyógyítás három jellemzőjét az egyszerűtől a bonyolulton át a hihetetlenig.

Az Egyszerű: A legegyszerűbb dolog, amit meg tudsz tenni, de már interdimenzionális sémákat alkalmazva, az a fiatalítás. A fiatalítás a mi szavunk, amit partneremnek annak leírására adtam, hogyan kell lelassítani a test óráját. Testetek 3D-s időkeretben működik. Erre tervezték. A Föld, a naprendszer és a Hold ciklusait követi … ahogy ezt tudjátok is. Számolni tudja az éveket. Reprodukálja magát (sejt osztódás), a test óráját használva, ami a környezetetek időzítését követi és ez így is marad, amíg meg nem változtatjátok az órát.
Az óra megváltoztatása lehetetlen a ti valóságotokban, mert állandó sebességet követ. De mi van, ha megváltoztatod a sejtek reakcióját az órára? Más szavakkal: mi lenne, ha a 'belső órát' változtatnád meg? Meg tudod. Tudsz olyan helyzetet teremteni, hogy a sejteket az öregedés lassulására utasítsd.
Ráadásul (most figyelj!) vizualizálni tudsz egy olyan sínt, ahol még fiatalok voltak és megmondhatod a DNS-nek, hogy ezzel írja felül [a tervrajzot].

Interdimenzionálisan nyújthatod a testednek az idő egy olyan vizualizációját, amikor még fiatalabb voltál. Mindegy mennyi idős, de amit teszel a testnek egy rejtvényt ad fel. Menjünk visszafelé! Menjünk még az elé, hogy a telomerek [a DNS két végén található rövid, ismétlődő szakasz] milliárdszor kitekeredtek és reprodukálódtak. Menjünk visszafelé, lehetséges ez? Hát persze! Amit most teszünk, az nem más, minthogy olyan helyzetbe hozzuk az órát, hogy már nem ugyanabban az időkeretben ketyeg a sejt számára.

Maradj velem! Mondjuk még mindig a vonatodon vagy. Amikor elkezdesz fiatalodni, elkezded ezt vizualizálni, saját hatalmadnál fogva olyan tárgyat manifesztálsz, amit a sínek mellé dobtál … a test órája lelassításának tudatosságával fested pirosra a sínt. A 3D-ben visszatekintenél és azt mondhatnád: 'Ennél a pontnál kezdtem fiatalodni.' De valami nem stimmel ezzel a nézőponttal: ez óra paradoxon, nemde? Mivel ha visszafelé kezdesz menni - ez az, amikor lelassítod a tested óráját – akkor a sín már vörös kell legyen mögötted! Ne rémülj meg az elképzeléstől! Csak nevess azon, hogy is kell működnie!

Interdimenzionális állapotban a sín már teljesen piros és a tested tett valamit a sín körrel, ami neked csodának tűnik. Képes visszatérni a DNS egy olyan állapotához, amikor a betegség még nem is létezett vagy még nem érezted az öregedés fájdalmait. 'Kryon, ez úgy hangzik, mint valami gyógyítás!' Na persze, ez lesz a következő! De ezt értsd meg: A 3D-n kívül teszed meg a dolgokat, de még inkább annak a lehetőségét[értsd meg], hogy a 3D-n kívülről szemlélj.

A fiatalítás a sejt struktúrát visszaviszi az időben és ráhelyezi egy olyan testre, ami öregebbnek tűnik, mint amilyen. Ami történik, az annyi, hogy lelassítod az öregedési folyamatot. Ennyi történik. Nem változik vissza. Nem leszel hirtelen fiatal. Ehelyett lelassítod az öregedést. Te vagy az, aki beszél a testéhez, aki átveszi a szolgálatot a születéskor 'gyárilag' kapott rendszertől … amely csak a főnökre várt, hogy az átvegye az irányítást. A tested csak egy fajta idő mintát kapott: a naprendszertől (a Holdtól). Gondoltál már erre? Hirtelen te lettél a felelős az óra beállításáért.
Kételkedsz, ugye? Nem hiszed, hogy ez lehetséges, ugye? Ahogy ezt olvasod vagy hallgatod elkábulsz. 'Túl különös, Kryon. Inkább valami olyat, amit tudok.' Mondtam már, hogy most az elfogadásról és a valóságod megváltoztatásáról van szó. Emlékszel, hogy azt mondtam három interdimenzionális területről akarok beszélni? Ez volt az egyszerű. Ha ez gondot okozott, jobb ha nem is olvasod tovább.

Tudod a 3D ordibál, de az Isten szeretetéből fakadó interdimenzionális dolgok csak suttognak. Ha hallani szeretnéd ezt a suttogást, félre kell tenned az ordítozást. Szét kell hozzá szedned és fel kell függesztened a születésed óta folyamatosan tanult 3D-s kiképzést. Nehéz lesz.
'O.K. Kryon. Akkor hogy csináljuk? Hogyan? Kaptuk tőled a vonatot, a sínt, a piros festéket és még mit mondtál? Hogy fessük le a sínt? És mégis hogyan? Hogy vigyem át ezeket a hasonlatokat a valóságomba?'

Hát erről van szó: Az Emberi Lény kételkedik abban, ami az érzékelhetőn túl van. Ki mondta, hogy az érzékelés a csúcs? Mondta valaha valaki, hogy pont az érzékelés az, ami mintájára a dolgok történnek? Nem mindig képviselte az igazságot. Amikor először hallottatok a baktériumokról, azokról a láthatatlan kis organizmusokról, amelyek olyan fontosak az egészségetek szempontjából,
az egész orvosi közösség fuldokolt a röhögéstől. Láthatatlan izék körülöttünk? Az érzékelésük miatt kételkedtek. Így volt vagy csak a tudatosságuk kószált?

A tiszta szándék a válasz. A tudatosság megváltoztatja a valóságot! Ami a Szellemnek arany, az nekünk láthatatlan. A tiszta szándék nem hamisítható. Biztos a szándékod, ha térdre kényszerülsz.
Biztos a szándékod, ha nagy bajban vagy. Biztos a szándékod, ha ilyent mondasz: 'Bármit megteszek csak vigyél el innen!' Mert ez erős. De tudjad: nem kell kihívásokkal szembesülnöd a tiszta szándékért. Tiszta szándékot gerjeszthetsz pusztán a szívedből, az érzelmeiddel, ha hajlandó vagy ennyit mondani: 'Készen állok megtenni.'

'Kryon! Milyen gyakran tegyem?' Rendben 3D-s Ember, hányszor szeretnéd, hogy elmenjen melletted a síneden? [nevetés] A válasz: egyszer! Nem elég jó? 'Tulajdonképpen nem nagyon értem, szóval szeretném mindenképp újra megtenni. Gyakran. Minden nap.' Gyönyörű. Senkit nem akarok megsérteni, de lassan már minden idődet ez fogja kitölteni. Nem az ismétlés a kulcs. Soha nem is volt. Minél inkább interdimenzionális vagy, annál jobban megérted. Tiszta szándék. Egyszer. Csupán ennyi. Ha nem érzed igazán jónak, gyerünk csináld újra! Senkit sem bántasz vele. Milyen egyszerű!

A Bonyolultabb: Ez a gyógyítás – betegség elűzése a testedből olyan mértékig, hogy soha ne térjen vissza. Az allopatikus orvoslás világában élünk. A három dimenzióban és egy (1) idő-vonal mentén működik. Ha valami rossz, kijavítod. Raksz rá egy ragtapaszt. Ha valami hibás, kemikáliákat alkalmazol, ami megváltoztatja a sejteket és egyensúlyt hoz. Minden az okról és hatásáról szól. Pont úgy kell érteni, ahogy meg is teszed és ebben nincs ítélkezés.
Viszont az új energiában most már interdimenzionálisan kezdhetsz gyógyítani. Át fogom adni ezt az információt bár roppant nehéz. Mélyen a 3D-re hangolódtál s csak alig azon kívülre. Akkor most beszéljünk a rákról. Ez csak egy példa a hasonlat és a vizualizáció kedvéért. Nem okozhat neked rákot, mivel a spirituális tanítás tudatállapotában vagy és itt a fény honol. Tegyük fel, szeretnéd meggyógyítani ezt a betegséget magadban. Úgy gondolod, egyszer elkaphattad ezt a betegséget; majd volt egy idő, amikor rosszabbra fordult, majd egyszer csak a tested jelzett, hogy itt van. Az elméd egy igen csak egyenes utat követ. A 3D-ben tartózkodsz. És ekkor jövünk mi és azt állítjuk, hogy meggyógyíthatod az interdimenzionális tiszta szándékkal.

'Tiszta szándék? Nem lehet ilyen egyszerű, Kryon. Tiszta szándék? Nem. Cselekednünk kell. Orvosi beavatkozás kell.'. Hát persze! Ahogy csak akarod. Mondta valaha is Kryon, hogy ne tedd? Lehet, hogy a teljes gyógyulást egy 3D-s és egy interdimenzionális kezelés hozná? Mit szólnál, ha azt állítanám, hogy az allopatikus gyógyításod 50 %-kal vagy még jobban meggyorsítható? Ki mondaná meg, hogy az egyik volt vagy a másik? Az emberek minden gondolatot beskatulyáznak.

Mutatnék valamit. Szeretném, ha velem jönnél egy helyre. Tisztában vagy vele, hogy bolygód kivétel nélkül minden spirituális tulajdonságát ti változtattátok át tiszta szándékotokkal? Bolygód minden vallása megadja azt a lehetőséget, hogy átalakulj szó szerint percek alatt. Kérdezd csak meg őket. Az a vallás, amibe születtél csak egy [a kereszténység]. Azonnali teljes átalakulásban lehet részed. Bármit teljesen megfordíthatsz, ha igent mondasz Istennek. Ha úgy kívánod ugyanezt megteheted az Iszlámban is. Vedd csak sorra a próféták nevét és megtalálod bennük Isten szeretetét és nagyságát. Kérjél, s ahogy a tapasztalat bőséges példát mutat erre, működik, ha elhatározásodra igent mondasz és elfogadsz.

Aztán a 3D-s munka kezdődik, nemde? Más vallásokban még egyebeket is tenned kell. Lépcsőket mászni, iskolákat kijárni, bizonyos módon imádkozni, mindenféle öltözéket viselni. De mindegyik egy elhatározással kezdődik, aminek azonnali hatása lesz rád. Egyik vallásotokban asszonyként nőül mehetsz Krisztushoz. Egy elhatározás, egy ceremónia és örökre megváltozott az életed. Ezekre mind miért lehet jó és miért nem saját tested szent templomára? Gondolkodj el ezen. A tiszta szándék volt mindig is a válasz és sejtjeid istensége csak az elfogadásra vár.

Képzeld el, hogy van egy betegséged. Meg szeretnéd szüntetni. A tiszta szándék interdimenzionális állapotában, amit látsz [vizualizálsz], az az, hogy sejt szerkezeted visszatér az időben még az elé, hogy a betegség egyáltalán létrejött volna. Érted? Hagyj fel a 3D-s gondolkodással! Ugyanazt teszed, amit a fiatalításnál [az egyszerű], csak most van 3D-s bizonyítékod. Ha ott van, ha nem. Ez teszi még nehezebbé, mivel azon aggódsz, hogy most megtettem vagy nem tettem meg? Az izgat, vajon visszajön-e. Bizony sok mély és kéz-remegtető aggodalom mutatja, hogy a tiszta szándék elmaradt.

Ó, kedves Emberi Lény, hadd mondjam el, hogy az igaz, tiszta szándék fogja a sínfestést elkezdeni. Vissza fog vinni még az elé, hogy megkaptad a betegséget, mielőtt még bármi történt. Szó szerint visszatekeri az órát. A sejtjeidnek ez annyit jelent, hogy soha nem is volt gond! Mondtam, hogy egyszerű lesz. Nos újra: ez az idő paradoxona. Mindig emlékezni fogsz arra a napra, amikor meggyógyítottad magad és a betegséged soha nem jön vissza. Tudjuk, hogy nem fog, mivel soha nem is volt. Érted már az Emberi Lény gyógyító hatalmát? Érted mi minden lehetséges azáltal, hogy visszatérsz egy olyan tudatossághoz, amikor még ezek a dolgok nem történtek meg, mielőtt még megtámadta volna a tested valami ártalmas?

Most kezd bonyolódni, mivel elkezdesz való világbeli bizonyítékkal foglalkozni, amik allopatikus tesztekkel igazolják az interdimenzionális gyógyítást. El fogják mondani neked a tényeket, elmondják majd hány százalék gyógyult meg és hány nem – mind az allopátia szavaival. Hagyjad. És ünnepeld a diagnózisaik eredményét! Te nem fogod újra elkapni, nem fog visszajönni, nem tud, mert nem raktál rá ragtapaszt. Neked nem is volt. Az egész sín piros. Ez nagyon kemény, kedves Ember!

Áldottak, akik ezt igaznak tudják, mert azért sokan vannak. A csodák, amikről olvastál a spirituális történetekben nem kérdésesek. A betegség soha nem tér vissza. Az ok? Csak amit már leírtunk. A különbség? A Belső Mester tette – szemben egy külső mesterrel.
Mi jön most? A hihetetlen. Két éve már céloztunk rá és most közzétesszük.

Társam [Kryon most Lee-hez beszél], ez lesz a legnehezebb dolog, amit valaha tettél. Lefestek neked most egy képet. Nem számít, ha tökéletlenül adod át, mert pont olyan 3D-s a képalkotásod, mint a többieké. De a tőlünk telhető legjobban adjuk elő!
A dolgok működésének rendszere hihetetlenül bonyolult. Ebben a rendszerben a bolygón élő minden egyes Emberi Lény potenciálja együtt létezik. A rendszeren belül rendszerek működnek, amelyeket karmikus csoportoknak neveztek. A karmikus csoport olyan csoport, amely azért jön létre, hogy másokkal kölcsönhatásba lépjen bizonyos módon. Ez a mód előre nem elrendelt csak a hajlamokat hozod magaddal. Azaz, a lehetőségeken alapszik és nem valamiféle megváltoztathatatlan 3D-s idő vonal mentén húzódik. Régi rendszer ez és öröktől fogva veletek van. Más Emberi Lényekkel hoz össze azért, hogy önmagukat megtestesítő energiákat teremtsen annak érdekében, hogy feloldja az energiákat, ami újra indítja az energiákat. Beszéltünk már arról - a szabad választásról – hogy képes vagy szétszedni és elkerülni ezt, ha ezt választod. [Kryon Első Könyv]. De így érkezel [így születsz le].

Amikor megérkezel, biológiádnak is van egy komplexitása, mivel a spirituális karmának is van tennivalója a leszármazásoddal … ez a fizikai [két szálú]DNS kémiája. Amit ezzel akarok mondani az az, hogy előzetes hajlamok vannak a génekbe építve [a DNS által], amik gyengeségek és hajlamosítanak bizonyos betegségekre. Egy asszony a gyerekeire nézve tudja, hogy ugyanazt a betegséget kaphatják el és az ő gyerekeik is és az ő gyerekeik is. Ezt hívjátok genetikai hajlamnak.
Ez termett egy halál, nehézség, kihívás, szomorúság és bánat leszármazást a családfán.

Amit mondani akarok annyi, hogy itt ülsz egy olyan energiában, mint a tiszta szándék mágiája. Figyelj rám! Ha van egy genetikai hajlamod és meg akarod gyógyítani magad, figyeld a rendszer hogyan kezeli ezt. Az a genetikai folyam, ami a múltadban teremtett minden rokonodat beleértve teveled eltűnik. Sőt, az a genetikai folyam, ami ezeket a hajlamokat teremtette és teremtené a már élő gyermekeidben is – az is eltűnik. A DNS-ed megváltozik, és spirituálisan visszhangzik a gyermekeid hajlamaiban is. A ciklusnak veled vége.

Ez ráüvölt arra a logikára, amit tanítottak neked. 'És hol a gyerekeim szabad akarata, ha megváltoztatom?' Nem erről van szó. Meg kell értened a karmikus energiát, a családi csoportot, hogy miért vagy itt, sokkal többet kell megértened, mint a kezdetekkor. Egy ember cselekedete megváltoztathatja sokak karmikus jellemzőit. Arról van szó, hogy egy ember képes fényt teremteni, ami viszont képes beragyogni az egész szobát. Nem a gyerekek gyógyításáról van szó. Karmikus természetük megváltoztatásáról van szó. Amit a saját DNS-eddel csinálsz az jeleket küld az övékének. Mind kapcsolatban álltok. Ne figyelj az ismerni vélt szabályokra. Figyelj!

Nincs olyan, hogy múlt élet. Csak párhuzamos élet van a síneken, amit épp vörösre festettél a karmikus és genetikus változások festékével. Amikor ezt megteszed, egész karmikus csoportodnak, akiket koncentrikus köröknek látsz magad körül, vörös lesz a sínük, amint megkapják azt a gént. Furcsának hangozhat, de megváltoztathatod a következő generáció karmikus fejlődését és az azt követő generációét azzal, amit most teszel. Ha vannak most élő gyermekeid, eldobhatják a hajlamaikat.

Úgy tanítottuk, hogy a DNS-eden belül vannak interdimenzionális vonások. Ezek közöl egy a te saját Akasha Feljegyzésed és az aktuális karmikus csoportoddal való kölcsönhatás. Ez most változóban van. Okoz ez valami eltérést a DNS-ben? És ez érzékelhető? Kémiai eszközökkel is nyomon követhető? A válasz: igen. Ez ám a hatalom. Ez a hihetetlen rész. Amikor a tudomány mérni tudja a genetikai hajlamokat, akkor elhiszik.
'Ugyan Kryon, nem hiszem el. Épp az előbb mondtál valami olyasmit, hogy nincs értelme. Azt mondtad, hogy megváltoztatja a múltat. Vannak halott rokonaim. Akkor most fel fognak támadni? Hogyan változtathatnád meg a múltat azzal, amit ma cselekszel?'

Egy pillanatra gyere ki a 3D-s környezetedből! Tekints arra, amit a Szellem lát! A Szellem nem látja, hogy megszületsz és meghalsz, majd újra megszületsz és meghalsz. A Szellem folyamatosan úgy lát téged, mint egy angyali létezőt, Isten egy darabkáját. A Szellem ugyanazt a lélek-magot látja, ugyanazt a Magasabb Ént minden életedben. Ez mindig ugyanaz, függetlenül attól, hogy éppen ki is vagy a bolygódon. Gondoltál valaha erre? A Szellem azt a hatalmas létezőt látja, aki tiszta szándékánál fogva képes megváltoztatni akár egy teljes karmikus csoport felépítését. Gyermekeidnek fogalma sem lesz róla, mit vittél végbe, de sokkal azután, hogy távozol egy normális élet végeztével ők is egy betegség-mentes életet élvezhetnek és családod élete mindörökre megváltozik. Vajon miként fognak cselekedni? Mi történt volna, ha minden nő korán meghal? Ha ezt már felfogtad, akkor jössz rá, hogy milyen hatása van annak, amit ma teszel. Ki tudja? A jövendő elnökei és a világ vezetői talán épp olyanok közül kerülnének ki, akik amúgy meg sem születtek volna. Ami halott rokonaid feltámadását illeti, bizony fel fognak! Ők a te betegség-mentes dédunokáid.

Társam mindent legjobb tudása szerint adott át, amit csak át akartam adni. Az óra paradoxona az – három dimenzióban felfoghatatlanul – és csak annyit mondok, kedves Emberi Lények, hogy itt az ideje tovább lépni a három dimenziósságon és elkezdeni dolgozni ezekkel az eszközökkel, majd megünnepelni a hatásukat. Ne találjátok ki! A jövőben eljönnek azok, akik sokkal jobban fogják ezt megmagyarázni, mint ahogy ma a társam tette. Lesznek, akik könyvekbe foglalják, mert itt van az ideje. Az energia folyamatosan támogatja ezt és kézzel fogható bizonyítékaik lesznek magukon és gyermekeiken belül, aminek eredményként félelmi szintjük lecsökken.

Áldott az Emberi Lény, aki szívébe fogadja ezt az üzenetet, és hisz benne, mert ez a dolgok rendje és marad is mindörökre. Igaznak fogják tudni és elfogadni még sokáig azután, hogy partnerem már nem lesz. Emlékezz majd a mai napra, amikor kitártam az ajtót, hogy láthasd, ezek a dolgok lehetségesek.

Eljött az indulás ideje. Mégsem akarnék még menni. Évekkel ezelőtt mondtam már a társamnak, hogy amikor itt ül és így cselekszik, akkor teste órája megáll, mivel fél lábbal a másik oldalon áll és a fátyol azon oldalán nincs idő. Ekkor mondta nekem: 'Bárcsak mindig csatornáznék!' [nevetés]
Úgy legyen.
KRYON

Fordította: Borsos ÁrpádWeblap látogatottság számláló:

Mai: 115
Tegnapi: 134
Heti: 800
Havi: 3 312
Össz.: 1 763 073

Látogatottság növelés
Oldal: Kryon-Kvantum gyógyítás
Tibeti gyógyászat - © 2008 - 2024 - tibetigyogyaszat.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »