Tibeti gyógyászat

A gyógyítás kezdete, története.Tapasztalatok, tanulás és siker. Fiam betegsége miatt indultam el a keleti gyógymódok megismerése,alkalmazása irányában 16 évvel ezelőtt.

   ‎"A nyugati ember manapság egy eszelős sebességgel forgó mókuskerékben él. Ő hajtja, és abban bízik, hogy előbb-utóbb majd csak a tetejére kerül. De mindig az alját tapossa. Csak a kerék fordul a talpa alá, neki nem sikerül följutnia. Mostanában már olyan gyorsan hajtjuk, hogy elszédülünk tőle. Tántorgunk, szédülünk, véres a talpunk. Mondjuk is, hogy 'pörgős' életet élünk, 'rohanunk', 'kavarunk'. Mókusok vagyunk. Azt hisszük, előbb-utóbb elkapjuk valahol a Célt, s akkor megnyugszunk, boldogok leszünk. De ez sohasem történik meg. Elérjük, amit akarunk, s rájövünk, hogy 'nem az'. Sorozatos csalódások érnek, s mivel a jelenünkkel mindig elégedetlenek vagyunk, rohanunk a jövőbe. Majd ott! Tragikus. De akarsz komédiát látni benne? Nézd így: valaki kívül keresi azt, ami benne van, mint egy szórakozott nagyapa, aki a szemüvegét keresi, ami az orrán van. Eszébe sem jut, pedig számtalanszor megmondták neki, hogy amit keres, az nem előtte van - hanem a saját szívében. A saját túlhajszolt, lázadó szívében."

                                                                                                   Müller PéterJI-KING

 

A Sors Könyve

 

 

 

Ma ebben a zaklatott vészterhes világban Magyarországon, de a többi országban is érezhető a gazdasági válság mellett az emberek lelki terhelésének erősödése.

Kilátástalan munka ellátottság a bérek, megélhetési gondok a család a párkapcsolatok megroppanása mind-mind lassan érint mindnyájunkat.

Több mint húsz éve a föld is átalakulás alatt áll, sajnos sokan nem tudják és nem is akarják ezt a megváltozott földi rezgést felismerni, átvenni.

A lélek, ha megsérül, kihathat az egész életre, sőt a további inkarnációkra is, nagyon fontos, hogy kezelni tudjuk az értelmünket és a lelkünket egyaránt, észrevehető napjainkban, hogy nem törődünk embertársainkkal.

Ha párkapcsolatunk megsérül, haragszunk a világra és öntörvényűen száguldozunk embertársaink lelkében és nem törődve az okozott mély károkon.

Észre sem vesszük milyen bajokat okoztunk másoknak és saját magunknak, magunknak, azért mert amit okoztunk azt valamikor, valahol visszakapjuk, sőt annak többszörösét.

Munkámból kifolyólag nap, mint nap találkozom ilyen problémákkal nem utolsó sorban saját érintettséggel.

Komolyan kell vennünk az ilyen helyzeteket, mert a lélek nem játék senki számára, nem szabad felelőtlenül csapkodni és utána tovább állni!

Tavasszal az Egyetem nyílt napján, Budapesten találkoztam egy előadás apropóján Müller Péter íróval.

Müller Péter írásait, könyveit régóta olvasom és szeretem a stílusát, gondolatmenetét, szókimondó nyelvezetét.

Kerülgettem már régóta, mint tyúkanyó a piros kukoricát és most a napokban megvettem

 a Jóskönyvet.

Nem csalódtam, mert a könyv valóban egy Isteni kinyilatkozás, beszélgetni lehet vele kérdéseket feltenni és válaszol.

A fent említett lelki kérdésekre megadja a választ, utat mutat, lehetséges megoldásokat sugall, egyszóval segít az élet adta nehézségek megoldásában.

Az általam feltett kérdésre is megkaptam a választ, néhány idézetet leírok:

”Virágzás. A kicsi elmegy, a nagy jön. Üdv! Siker!  

Akit a Közép vezet, azt sem a siker részeg öröme, sem a bukás keserve nem tudja eltántorítani.

Menj csak tovább akkor is, ha nehéz!”

Tehát van segítség, ha igazán felül akarunk emelkedni fizikai és lelki problémáinkon, ajánlom a könyvet mindenkinek, aki győzni akar e mocsaras bűzös mai világunkban!

 

Korponay Ferenc
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 149
Tegnapi: 134
Heti: 834
Havi: 3 346
Össz.: 1 763 107

Látogatottság növelés
Oldal: Müller Péter-Jóskönyv/Ji-King/
Tibeti gyógyászat - © 2008 - 2024 - tibetigyogyaszat.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »