Tibeti gyógyászat

A gyógyítás kezdete, története.Tapasztalatok, tanulás és siker. Fiam betegsége miatt indultam el a keleti gyógymódok megismerése,alkalmazása irányában 16 évvel ezelőtt.


A FÖLD!„ Ha eladjuk a földünket, akkor emlékeznetek kell erre és gyerekeiteket meg kell tanítsátok rá: A folyók a fivéreink- és a tietek- és mostantól kezdve a folyóknak jóságot kell adnotok, mint minden más fivérnek is.(…)
Ő (a fehér ember) úgy kezeli anyját, a Földet és fivérét, az eget, mint megvételre, kifosztásra való dolgot, mint eladni való birkát vagy fénylő gyöngyöt. Éhsége fel fogja emészteni a Földet, és semmi mást nem fog hátrahagyni, mint pusztaságot. (…)
Tanítsátok meg gyerekeiteket arra, amire mi tanítjuk gyerekeinket. A Föld az anyánk. Ami a Földet éri, az a Föld fiait is éri. Ha az emberek a földre köpnek, akkor magukat köpik le. Mert azt tudjuk, hogy a Föld nem az embereké, az ember a Földé- azt mi tudjuk. Minden kapcsolatban van egymással, mint a vér, ami egy családot egyesít. Minden össze van kötve. Ami a Földet ellepi, az ellepi a föld fiait is. Nem az ember teremtette az élet szövevényét, ő csak egy szál benne. Amit ezzel a szövevénnyel elkövettek, azt magatokkal szemben követitek el. (…)
A fehér ember a hatalom birtokában azt hiszi, hogy ő már Isten-, akié a Föld. Hogyan tudja birtokolni az édesanyját? (…)
Maga a fehér ember, akivel Isten vele jár és beszél vele, mint barát a baráthoz, az sem tudja elkerülni a közös rendeltetést. Talán mégis fivérek vagyunk. Meglátjuk.
Mi egyet tudunk, amit a fehér ember talán egy napon fel fog fedezni-: Istenünk ugyanaz az Isten. Ti talán azt gondoljátok, hogy birtokoljátok Őt-, mint ahogy azon igyekeztek, hogy birtokoljátok a mi földünket-, de őt nem birtokolhatjátok. Ő az emberek Istene- egyformán a rézbőrűeké és a fehéreké. Ez a föld értékes a számára – és a Földet megsérteni annyi, mint a Teremtőt megvetni.
A fehér emberek is el fognak múlni, korábban talán, mint minden más törzs. Folytassátok, fertőzzétek meg az ágyatokat és egy éjjel a saját hulladékotokban fogtok belefulladni. (…)
Ha az utolsó rézbőrű is eltűnt erről a Földről és az emlékezete már csak egy felhő árnyéka préri felett, atyáim szelleme még mindig élni fog ezeken a partokon és ezekben az erdőkben.
Mert ők szerették ezt a földet, mint az újszülött anyja szívverését. Ha országunkat eladjuk, szeressétek azt úgy, mint mi szerettük, törődjetek vele úgy, mint mi törődtünk vele, tartsátok meg emlékezetetekben a földet olyannak, amilyen, ha megveszitek. És minden erőtökkel, lelketekkel, szívetekkel tartsátok meg a gyermekeiteknek és szeressétek, ahogy Isten mindannyiunkat szeret. Mert egyet tudunk – a mi Istenünk ugyanaz az Isten. Ez a Föld szent neki. Még maga a fehér ember sem tudja elkerülni a közös rendeltetést. Talán mégis testvérek vagyunk. Meglátjuk. ”*


Duwamish-Indiánfőnök beszéde 1855-ben az amerikai elnökhöz!

És ez így van! Kryon!

 

 

Nem látod?!

 

A határhoz érkezett, nem látod?

Esztelen módon szaporodsz, élvezed,

Primitív agyaddal a holnapot döntöd,

Már idegen bolygók kincseiről álmodsz,

Luxus otthonodban álmaid izzadtak.

 

Gyártod a mocskot, ipari szemetet, egyre,

Eszed a vegyszeres, manipulált mutánsokat,

Minden tetted újabb döfés, „Anya” szívébe,

Nézz a gyerekeid szemébe, látod unokáidat,

Ők sírnak, kérnek, nagyapa térj észhez.

 

A védtelen föld nem tűr halasztást,

Él úgy, mint te, ő tudatosan, te tudatlanul,

Nem akar bántani, sír, de meg kell, tegye,

Tornádó, jégeső, árvíz, rengés, nem véletlen,

Zokog a tiszta teremtés, miért nem látod?!

 

 

 

 

 

 

 Weblap látogatottság számláló:

Mai: 80
Tegnapi: 134
Heti: 765
Havi: 3 277
Össz.: 1 763 038

Látogatottság növelés
Oldal: A FÖLD!
Tibeti gyógyászat - © 2008 - 2024 - tibetigyogyaszat.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »