Tibeti gyógyászat

A gyógyítás kezdete, története.Tapasztalatok, tanulás és siker. Fiam betegsége miatt indultam el a keleti gyógymódok megismerése,alkalmazása irányában 16 évvel ezelőtt.

Mit ér az élet, szeretet nélkül?Álom…

Jött valakivel egy kutya, kicsit koszos és meglett korú volt, megfogtam, bekapta a kezem, de nem bántott, megsimogattam, beszélt hozzám emberi nyelven, menj, csak menj tovább!

Egy darabig még jött velem, egyszer csak a kezemben maradt egy lánc rajta egy alma, így búcsúzott.

Kisebb-nagyobb dombhoz értem, csúszós, sáros volt, négykézláb másztam, rendületlenül másztam, felértem ott voltam fönn a magasban, fekete sáros lettem, nem számít, két alak libbent el előttem, fekete köpenyben, talpig feketében voltak!

Fény!

Minden sötétség megremeg, ha egy szikra villan, valahol a távolban!

Látszólag együtt vagyunk, de magányosan, belül hiányérzet munkálkodik,”sötétben”elmegyünk egymás mellett, csak bolyongunk, mint fény a végtelenben!

Nyissuk ki érzékszerveinket és szeretettel várjuk a fényt, mert megjön, vágyunk rá és ő is ránk, azonnal megérezzük, ha itt van, kerestük egymást, nem hiába!

Két pislákoló fény összeér, ölelkeznek, ragyognak, világosságot, szeretetet és meleget sugároznak!

 

 

 

Meddig?

Sokan kérdezik tőlem is, meddig még meddig tart ez a sötét, gonosz világ, csak sejtéseim vannak, hiszem már nem sokáig!

Arra figyelmeztet minden körülmény, őrizzem magamban a fényt, és ha kérik, segítsek, hogy mások is tegyék, mert csak türelemmel, ha mégoly nehéz is, tudunk tovább menni, mert valóban a jövőnk a tét!

Nem tudhatom mikor, de készüljön minden lélek, mert eljön az idő és meg kell mutatni kik, vagyunk valójában, lehull az álarc, nincs takargatni való, pőrén állunk, már tudjuk, kik vagyunk!?
Ki vagyok én…

Nem tudhatom, te is csak rész igazságot tudsz, folyamatos átalakulás alatt vagyok, tanulok sokat, az utóbbi tíz évben talán többet, mint előtte!

Lehet, hogy makacs, önfejű, öntörvényű vagyok, lehet, de ezt a külvilág majd tudtomra adja, hiszem Istent, Jézust, bennem vannak és minden, amit teszek, a jó Istent szolgálja, Jézus a mesterem, ő tanít engem, most türelemre!

Hogy ki vagyok én, egy a sok közül, olyan vagyok, mint te, mint ő, és mint ők, mi eggyek vagyunk és tudjuk, hogy honnan jöttünk és merre tartunk!

Kétségek!

Az állapot nem egyenes, olyan, mint a cikk-cakk, minden felé tart, de úgy tűnik, nem megy sehova.

Megállok a semmi előtt, megfogom a mindent, nem fogtam semmit, ott állok a minden előtt!

Belenézek a mindenbe, látom a jövőt, mi a jövő?

Az van most, most zajlik, figyelek, átgondolom a holnapot ma, és létrehozom holnap!
Megvalósítás!

Az eltelt idő történéseiből le kell szűrni, elemezni, mindazokat, ami megtörtént velünk, visszanézni, tudni azt, ami hiba volt, és ami helyén való cselekedet az eltelt életünk során!

Folyamatos átalakulás alatt vagyunk, tudatosan, tudattalanul, elindulhatunk felfelé a szellemi fejlődés útján, de lefelé is, akkor viszont megrekedünk, mintha egyhelyben toporognánk a sárban!

Ha az első utat választjuk a fejlődésünk fokozatosan halad, egyre többet tanulunk, tiszta kapcsolatba kerülünk szellemi vezetőinkkel, átalakul tudatunk, életszemléletünk, más szemszögből vizsgáljuk a dolgokat a szeretet válik életünk legfontosabb részévé!

A belső út során megtanuljuk azt, hogy csak, hittel, türelemmel, alázattal tudjuk megvalósítani életfeladatainkat!

Most már kezdődhet a külső világunk átalakítása, megvalósítása, amely olyan lesz, mint a belső világunk!
Királynő dicsérete!

(avagy a „hosszú távfutó magányossága”)

 

Szurkoltam a Nemzeti csapatunknak, akik kézzel játsszák a labdát, sikeresen!

Az időzítés megfelelő volt, szürkületben nem túl melegben róttam a köröket, jó kedvel, tele energiával, pozitív érzésekkel!

Most már a kitűzött táv elérésével, finomítva a technikát, hangsúlyt fektetve az egyre intenzívebb harcra az idővel, megkomponálva az utolsó száz métereket!

Nem voltam magányos, sőt jót beszélgettem magammal, egészséges önbizalommal, a győzelembe vetett hittel!

A mozgás nekem örömet okoz, rájöttem, hogy a sport megfelelő mértékkel, egészséget és önbizalmat sugároz, minden korosztály számára!

Szeretem a sportok Királynőjét!
Fohász!

Ma lelkiekben és fizikálisan nagyon erősnek kell lennünk itt Pannoniában és a földön másutt!

Nap-nap után halljuk a nyilatkozatokat, csak hangzatos szavak, de nem mondanak semmit, ez a létforma nem működik, bevégeztetett!

Mit tehetünk?

Jelenleg nem szabad semmit sem tenni, mert a sötét erős, nem tudjuk legyőzni, most türelmesnek kell lennünk és várni mikor eljő az idő, nem sokára!

Megkérjük a Turul madarunkat, vigye el fohászunkat a nagyasszonyunkhoz, Máriához, adjon erőt a sötétség elviseléséhez és legyőzéséhez!

Most ennyit tehetünk, barátaim, de készüljön mindenki, amikor itt az idő, tenni és tenni kell a jövőnkért!

 

 

Van itt lenn egy…

Itt is kell lenni egy országnak ahol a születés a víz a levegő, növények, napfény, földi és Isteni adomány, ez megkérdőjelezhetetlen!

Ez az ország a föld, itt minden mindenkié, mert a jó Isten nem adta el a kiváltságosoknak, kufároknak, adószedőknek, végrehajtóknak, semmi nemű hatalomnak, nem nevezett ki földi helytartókat, hogy képviseljék!

Itt azoknak, akik ma rabszolgák saját otthonaikban, csak nekik vannak jogaik, hogy képviseljék Istent itt a földön!

 

Emelkedés!

Nincs, erő mi lehúzhat, mert a feladat több annál, emelkedettebb!

Bennem csak a jó és a szeretet munkálkodik, szép feladatok, mindent megteszek a teljesítéséért, minden segítséget megkapok!

Mélyről indul minden, itt semmi nincs jóakarattal kikövezve, nekem kell döntenem, és nincs vissza út, feladás, a hitem visz előre, újra és újra fel kell állnom, megteszem, és Ti segítetek nekem!

 


A kezdet kezdetén!

És Isten megteremtette az embert, sok-sok idővel ezelőtt, célja volt, hogy mi?

Még most sem tudjuk, talán sejtjük, vagy csak gondoljuk, az eltelt rövid idő alatt mindig Istenek akartunk lenni, teremteni a saját zsebre, más lényeket leigázni, kiirtani, csak, törtetve, legázolva!

Igen tanulunk az idők kezdete óta, még mindig nem tudjuk mit jelent a MI, csak azt tudjuk mi az ÉN, talán már kezdjük kapizsgálni mit, tanulunk ősidők óta!

Nem késő, most is a kezdet-kezdetén vagyunk, a lehetőségünk adott a változásra, Most megtesszük!Vízió!

A föld egy, nincsenek határok, a népek összejárnak, egymással cserélnek, nincs vám és adó, nincs pénz, hiánya nem okoz gondot, az emberek köszönik, jól vannak!

A természettel összhangban épül, szépül minden, az energiák, ingyen vannak, a víz alanyi jogon mindenkinek jár, aki dolgozik, mindenki dolgozik!

Ki fogja ezt megvalósítani?
Véletlenek?


Szerintem nincsenek, mert gondolatainkkal behívjuk az óhajunkat.
Elképzeljük mi férfiak a királynőt, lazán, a boszorkányt, lazán, és hipp-hopp mint derült égből a virágcsokor már itt is van!
Most mi a teendő, csak önmagunkat adjuk, semmi mesterkéltség a máz úgyis lepattan, váratlanul ott állunk pőrén, elakad a lélegzetünk, hogy jó helyen járunk-e, a szemünk, szívünk elárulják!
Az életünk „véletlenek”sorozata, úgy véljük, de nem az, figyeljünk a gondolatainkra, mert teremtő erővel bírnak, véletlenek pedig nincsenek!Kór-kép!
Kérdezik úton-útfélen miért betegek az emberek, fizikailag és lelkileg egyaránt, többféle oka van!
Évezredekkel ezelőtt vagy még régebben kezdődött, a többségi lakosságot, aki sokat dolgozott és megtermelte a javakat, mindig kizsákmányolták, szívták a vérét, adó-adó hátán volt, egy szűk réteg mindig dőzsölt és élősködött a javakból!
Mióta megjelent a pénz csak fokozódott a kizsákmányolás, a szűk réteg kitalálta a bankokat, az uzsorát, hitelt, ez teljesen felborította a világot, modern rabszolgák lettek az emberek itt a földön!
Ma nagy a baj, ha nincs elég pénzük az embereknek, mert késik a bér, kevesebb a megrendelés, betegség, felbomlik a család, megjelennek a hatalom állttal, teljes mellszélességgel támogatott, korunk hiénái, dögkeselyűi, fenyegetnek, kikapcsolják a vizet, gázt, villanyt, végrehajtanak, a földbe akarják döngölni azokat, akikből élnek ezek a paraziták!
Itt tartunk ma, bízom benne, hogy mások is érzik ez így tovább nem mehet, tenni kell, ha mégoly nehéz is, gondolva az elkövetkezendő nemzedékekre!
Hát ezért betegek az emberek és a társadalom, minden normális társadalom alapja az egészséges család, párkapcsolatok, tiszta tudatú becsületes egyedek!
Van mit tennünk és meg is tesszük!
Furcsa!
Valószínű minden érezzük a változást, átalakulást, egy magasabb rezgésszint kialakulását!
Sajnos kevés ember érzi itt most, hogy a nehézségeket csak szeretettel, egymásiránti toleranciával, segítőkészséggel tudjuk áthidalni!
Pedig rá fog döbbenni mindenki, hogy nem jó irány, amit eddig követett, változtatni szükséges, minden eddigi tetteinket elemeznünk, értékelnünk kell, kell, mert csak így jövünk rá mivolt a hiba és merre haladjunk tovább!
Minden, amit teszünk, vagy nem teszünk a fejlődésünket szolgálja, mi döntünk, vissza maradunk vagy előre tekintünk, töretlenül!Régi igazság!

A vezénylő oskolában tán némi műveltséget lehet össze csipegetni, de az intelligencia vele születik az emberrel, éppen ezért az értékes embereket nem a papírjaik minősítik, hanem a kisugárzásuk, tudásuk, nem lexikális!
Naponta találkozom különböző emberekkel, az utcán itt-ott, nem szabad és nem lehet senkit a titulusa alapján véleményezni, sőt a véleményt meg kell tartani magamban, búcsúzom, szép napot, jó egészséget kívánok, van, aki nem szól semmit, van, aki megköszöni, és viszont kívánja.
Rendkivűl érdekes szép feladat nap-nap után embereket megismerni, ha kéri segíteni, beszélgetni és együtt fejlődni!
Akinek inge felveszi, hordja sokáig, akinek nem inge észre sem veszi!
A parazita!


Mézes-mázas mindent ígér a lehetetlent is, akkor semmi sem drága, megkapja a hatalmat, azonnal elfelejti honnan jött, már nem valaki ő, hanem maga a hatalom, élet- halál ura, az apparátusa kiépített, gátlástalanul mindent elvesznek, mert a jog velük van, ők alkotják!
A jog nem az igazság, nekik mindent neked semmit, egyre csak fogy a dolgozó az egészséges sejtek egyede, a parazita rátapad, elveszi az életterét a sejt megfullad, a parazita kínok-kínjával pusztul, hörögve szennyezi a környezetet, de marad kevés sejt és megtanulva a leckét, újat teremt, élősködő, paraziták menteset!Üde gondolatok!

Valóban záporoznak a sötét, gonosz hírek, és lám megfogadom a tanácsot, nem ragadhatok a siralomházban, várom a megrendülés utáni jó időket, szebb arcokat, üde színfoltokat!
Ennek a degenerált világnak, minden porcikája, eresztéke nyikorog, olyan érzésem van, ha egy pillanatra nem figyelek, beszippant, és örökre görgethetem a sziklát, mint Sziszüphosz, egy modern fekete lyukban!
Már sejtem és minden lét pillanatban jobban tudom, mit kell tennem és megteszem!
Tér-idő!

A mai világban elfogyott a türelem, semmit nem viselünk el, ami az életterünket befolyásolja, nincs türelem tolerancia, nem törődünk azzal, ha másoknak elrontjuk a szórakozását!
Elfogyott a tér, nincs, hely ahol nyugodtan tudunk pihenni, kikapcsolódni, legalábbis így érezzük, időnk sincs semmire, legfőképpen magunkra, mindent fontosnak tartunk, ami nem rólunk szól, csak akkor lepődünk, meg mikor elfogy az időnk és nincs tovább!
Ekkor kezdünk el kutakodni, hol van a Tér- Idő, eddig hittük mindenre van hely és idő, most már kezdjük érteni mi a hiba, bármennyire is nehéz, de át kell alakítanunk a gondolkodásunkat elsősorban, utána sorba kell állítani a dolgainkat, feladatainkat, ami az életünk működéséhez szükséges, el kell engedni a luxus dolgokat, a felhalmozást, pénzt, egyebeket!
Arra kell törekedni, hogy csak a szükségleteinknek megfelelő dolgokat teremtsünk, mindig figyelve a környezetünkre, a föld egészségére, mikor eljutunk, idáig észrevesszük, hogy mekkora terünk és mennyi időnk van, hogy milyen egyszerű?!
Mit mondhatok neked!

Mindent, ami jó, ami szeretet, ami felemel téged, most fogom a kezed, ha engeded, mert csak együtt, egymást segítve tudunk a mai létrengetegben eligazodni, átvészelni-e nehéz időszakot!
Most hallgass és ezen túl mindig a szívedre, a gyermekeid szeretete, s örömteli gondolatok munkálkodjanak benned, tudd te egy értékes ember vagy, lehet, hogy a környezeted ezt nem tudja, az életben nagy feladatod megmutatni ki vagy valójában, hogy kinek?
Önmagadnak, belül és észrevétlenül a külvilág támogat téged.
Emeld fel a fejed, mosolyogva nézz a napba, csukd be a szemeidet, érezni fogod azt a szeretetet, amelyet te sugárzol!

Megújulás!

Azt beszélik, hogy szélsőséges az időjárás, sivatagosodás kezdődik és egyebek, minden korábban érik, zöldség, gyümölcs és gyorsan lefut, kevés lesz mindenből és természetesen drágán, működik a civilizációs profit hajszolás, miért változna?!
Véleményem szerint nem erről van szó, nem szélsőséges a föld, hanem megújulás alatt van, tisztítja, újítja önmagát és nekünk is itt az idő a megújulásra, mert más megoldás nincs, ez a jövőnk záloga!
Érik a gyümölcs, gondozni kell szeretgetni, gondolatban, tettekben egyaránt, lehet, hogy kevesebb terem, de az minőség lesz, hiszem!

Van menthető?!

Sokat gondolkodom, ebből a világból én mit menthetnék át egy új világban, ha lehetőségem lenne rá!
Talán először akit, amit vinnék magammal, elsősorban a Családom, értem ez alatt mindazokat, akik az én nagy Családom, akiket szeretek, ők szeretnek engem, természetesen, ha ők is akarnak jönni!
Vinném a nővényeket, az ártatlan állatokat, mindet mert részei az életnek itt a földön, nem vinném a technikai javakat, mert megrontói és szennyezői a létünknek, vinném az egészséget, szeretetet, szerelmet, örömet, boldogságot, a munka iránti alázatot, a föld Anya és az Isten önzetlen szeretetét, ennyi és más semmi!
Kérdezheti valaki, hogy lehet így élni a válaszom az, csodálatosan, teljes harmóniában a mindenséggel!

Az alkotás öröme!

Nagy előny, öröm, ha az ember fizikailag is létrehoz, alkot valamit, elképzelünk, tervezünk, papírra vetjük, számolunk és kivitelezzük, utána mások véleményt alkotnak művünkről, remélhetőleg pozitívan, mert ha szívünket-lelkünket beleadjuk, a végeredmény csak jó lehet!
Valahol ki akartak dobni, eltüzelni egy régi ó-divatú hintaszéket, olyan pofás darab, megcsiszoltam, megerősítettem és átfestettem, megújult, régi pompájában ragyog, jó érzés beleülni, minden korosztály számára pihenést biztosít!
Ha létrehozunk valamit, legyen az egy kiskert művelése, állatok nevelése, az élettér folyamatos megújítása, jó érzéssel tölt el bennünket, mert mi alkottuk, hoztuk létre a saját és mások örömére!

Szív- Csakra!

Igazán teremteni a szívével tud az ember, mióta világ a világ, maradandó értékek belül a középpontunkban fogantatnak, ott rosszindulattal nem, jó indulattal mindent lehet!
A szívben van a szeretet központ, mielőtt gondolunk, cselekszünk, egy pillanatra lépjünk be a szentélybe a szív csodálatos csarnokába, megkapjuk a választ, azonnal, tehetjük, amit kell!
Eljött az idő, a szívek megnyílnak a szeretet irányában, önzetlen befogadásra, az éltető Anya is megnyitja a föld Szív-csakráját, pilisben-e szent helyen, készüljünk a befogadásra!
Magyarul!

Megtanultam az anyanyelvet, szeretem, mert a világ egyik csodálatos nyelve, sokféleképpen lehet kifejezni árnyalatnyi különbségeket, olyan szavakat használunk melyeknek rezgéseik, harmóniájuk van, zenélnek, költőink szerelmes versei, egyik legszebbek a földkerekségen!
Mindent ki tudunk fejezni a nyelvünkön, nincs szükség idegen szavakra, nem szabad elharapni a végét egy mondatnak, mert átvesszük ezt a helytelen divatot, különösen nem szép egy tanító szájából, pont ő nem tehet ilyet, aki őrzője és egyben védelmezője az anyanyelvünknek!
Nem szabad elfogadni senkitől, aki magyarnak vallja magát, vagy köztünk él, hogy idegen szavakat használjon, az intelligencia ott kezdődik, amikor kiállunk az emberek elé és tudunk beszélni folyamatosan, ö-zés nélkül, és amit mondani akarunk, azt magyarul tudjuk kifejezni, mert magyarok vagyunk!
Nem vagyunk alábbvalók egyetlen nemzetnél, nincs szükségünk idegen szavakra, ahogy nekik sem!
Minden nemzet nagyságát az anyanyelvének tisztasága jelzi, ha egy nemzet őrzi nyelvét, minden nehézséget legyőz!
Lét a tét!

Változik a hangulat, percről-percre, egyedül szeretnék lenni, magányban magammal, a gondolataimmal, szeretném, ha ketten, hárman, többen lennénk, beszélgetnénk a hogyan továbbról, mit tegyünk egymásért!
Úgy gondolom így sorban, egymás után kell ez-is, az-is, a megoldáshoz, mert megoldást nekünk kell létrehozni, belül magányosan, gondolatban, majd együtt a gondolatokat összevetve, létrehozni, megalkotni!
Indulok az úton, tét a lét, behunyom a szemeimet, kinyitom, már ketten vagyunk, veled, megöleljük egymást, haladunk, egyre többen és többen csatlakoznak hozzánk, elegen vagyunk, haladunk és megépítjük álmainkat!
Megállunk, mert velünk szemben jön egy oroszlán, az állatok királya, ő is megáll, a szájában van valami, amit átad, elveszem, kezemben egy olajág!
Nem szabad feladni!

Nap, mint nap jönnek a negatív események, gondolatok, álmok, és maga az elrontott életek tömkelege, nincs, kivétel minden beletartozunk, talán van egy kis réteg, aki nem, de nincs is itt a helye közöttünk!
Mint már mondtam, futás közben is beszélgetek magammal, a Földanyával, szellemi segítőimmel, azt mondták nekem ne törődjek az ilyen felhangokkal, türelmesen tegyem a dolgom és minden rendben lesz!
Éppen ezért neked, nektek is mondom, fel a fejjel, segítünk egymásnak és átvészeljük a nehézségeket, együtt, mert bízunk magunkban, nincs az a gonosz, amit nem lehet legyőzni, hittel, szeretettel, most csukd be a szemed és érezd az ölelést, amit adunk egymásnak!
Szép napot, napokat a legközelebbi találkozásig!
Nem hiszem!

Valamilyen szinten elfogadom az asztrológiát, mert a bolygó állások befolyásolják az életünk, a föld és a naprendszer, valamint az univerzum történéseit, mert minden összefügg, de bizonyos szinten már belép egy vezérlő elv, hatalom, nálam ő az Isten!
Azt vetítik a mostani bolygó állások, hogy a pénzügyi válság, annak átrendeződése még 12 évig tart, itt álljunk meg egy szóra, ezt én nem hiszem, és nem fogadom el, miért?
Mert ennek a válságnak okozója az emberi elme, a gátlástalan pénzvilág, annak szekértolói, ezt a válságot az emberi elme fogja Isteni segítséggel rendbe tenni, megváltoztatni, nem 12 év alatt, mert ennyi idő alatt minden csődbe futna, átvenné a hatalmat a pénz és a pénzuralomból nincs kiút!
Bebizonyosodott mára az, hogy beruházáshoz, fejlesztéshez nem szabad hitelt felvenni, mert az uzsora elviszi a hasznot, tehát mást kell alkalmazni a pénz helyett, hogy mit? Ez a feladat!
Tehát a bolygó állások befolyásolhatnak valamilyen szinten dolgokat, de nem szabad várni a sültgalambra, hanem tenni és tenni kell, mert a válságot az ember okozta és megszüntetni is az ember fogja a bolygók állásától függetlenül!
Az asztrológia ősidők óta mutat egy alternatívát, lehetőséget, a megvalósítás az ember, a föld és a jó Isten feladata, véleményem szerint!


                                        Tisztulás!

Forr, izzik, fortyog a láva, kénköveket szór szerte széjjel, böfögi halálos gázait, mindent elpusztít, eléget maga körül, kitombolja eszement dühét, megnyugszik!
Megtisztul minden, kibújik a magból az élet, az élet ezernyi csodája, félénken, de önbizalommal fogunk neki az újnak, tudjuk, hogy most mást, jobbat, igazabbat kell teremteni!
Kenyér!

Mindeddig abban a hiszemben voltam, hogy a régi magyar parasztkenyér, csak legenda, mesélnek róla, kitudja az igazat!
Kérem szépen, most már én is sejtem, titok nincs, mindent bele teszek, amit őseink, egy kis krumpli, hagyma, aludttej, só, kovász, lenmagolaj, napraforgó és tökmag, szezámmag, fehérliszt, nagy adag szeretet!
Nincs benne, adalékanyag, gyorsító, ízfokozó, tartósítószer, egyszóval semmilyen E-betűs ipari szemét, nyomokban nem tartalmaz idegen anyagot, semmi olyat, amit az embertől elrugaszkodott úgynevezett okos Tóbiás képes előírni!
Nincs formába helyezve, csak lapos tepsibe, sütőpapíron, kerekre formázva, villanytűzhelyben kisütve, egy órácska alatt, nem kel tíz órákat, pár óra alatt kész!
Egy kerek hétig fogyasztjuk, nem esik szét, morzsáira, nem penészesedik, tehát békebeli magyar parasztkenyér, mint hajdanán!
A jó Isten áldja meg, mindennapi kenyerünket!


Üzenet!

Közeleg az igaz, felismerjük, mert más, tisztább, fehérebb még ilyent nem láttunk, rádöbbenünk milyen a tiszta és az igaz!
Néha érezni, különösen, ha nagy vihar közeleg, nem a fizikai valóság jelzi, hanem a szíved, suttogja, ne félj, minden rendben lesz, ilyenkor, ha teheted, beszélgess Istennel, kérdezz tőle, Ő válaszol, tisztán, félreérthetetlenül!
Megnyílnak az égi-földi csatornák, tisztul a tudat, mi győzünk, mert már látunk, lehull a fátyol, elszáll a sóhaj, ünneplő ruhában ott állunk a tiszta igaz előtt!Beszélgetni…

Most mikor a sötét erő, minden áron ki akarja rántani alólunk a szőnyeget, most kell magunkkal és egymással leülni, beszélgetni!
Mert szükségünk van egymásra, a véleményekre, nincsenek értéktelen emberek, akikben szeretet lakozik, rájönnek, hogy egy jó szó is lehet értékes, vagy egy önzetlen pénznélküli segítség!
Be kell látnunk a mai világ nyílegyenesen törtet a vesztébe, ezért felértékelődik az, hogy megfogjuk egymás kezét, még a szakadék szélén!
Megannyi kiskirály ül dölyfösen a trónon, azt hiszik megingathatatlan a helyzetük, óriásit tévednek, visszavonhatatlanul!
Mi mindannyian állunk szilárdan a földön, beszélünk egymással, elindítjuk és megvalósítjuk a változást!
Türelmes várakozás!

Nagy lecke mindenkinek, nem beleavatkozni, segíteni, csak türelmesen várni, kivárni, míg megérik, amíg mi megerősödünk, lelkileg megérünk, és akkor megkapjuk!
Nem félre állni, várni rá, hanem tenni-tenni a dolgunkat!

Semmi- Minden?!

Nincsen házam, nyaralóm, autóm, aranyam, értéktelen értékpapírjaim, nem vagyok nagyhatalmú politikus, mézes-mázas észt osztó papnak nevezett személy, most már nem is hiányolom-e anyagi sikereket!
Vannak igaz barátaim, van „nagy családom” akiket szeretek, ők szeretnek engem, van hitem, alázatom, mindig annyi munkám, amiből megélek, egy pici mindig marad holnapra!
Elesek újra és újra fölállok, töretlenül haladok tovább, semmi és senki nem tud megállítani, csak az én Istenem, mindig velem van,Ő, Jézus, és a föld Anya, nincs, hatalom mi legyőzhet, itt vagyok középen, minden van, ami nekem szükséges!
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 164
Tegnapi: 134
Heti: 849
Havi: 3 361
Össz.: 1 763 122

Látogatottság növelés
Oldal: Szösszenetek az Életről Ma!
Tibeti gyógyászat - © 2008 - 2024 - tibetigyogyaszat.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »