Tibeti gyógyászat

A gyógyítás kezdete, története.Tapasztalatok, tanulás és siker. Fiam betegsége miatt indultam el a keleti gyógymódok megismerése,alkalmazása irányában 16 évvel ezelőtt.

Istengyermek vagy,fényből születtél,a fény által élsz és fénylesz ebben a világban.

 

 

 

 Az Angyal üzenete!

 

 

 

p1110589.jpg

 

 

 

 

Balesetem miatt, okán mivel mindennek oka van, bizonyos ideig nem tudtam alkalmazni a Tibeti gyógyító masszázst.Csak akkor fejlődünk, ha folyamatosan tanulunk, képezzük magunkat. Elkezdtem autodidakta (önképzés) módon foglalkozni a már alkalmazott technikák (Manilai-Pszí sebészet,Bióenergetika) tovább- fejlesztésével új módszerek tanulmányozásával. Ezek a módszerek a nem látható az emberi lélekhez,az érzékeléshez visznek közelebb. Kettő dolog fogott meg, az egyik az Akasa-krónika a másik a Fényút-terápia. Az Akasa-krónika már régóta foglalkoztatott, most eljött az ideje. Megtudtam, hogy a 20-századi híres gyógyító Edgar Cayce transz állapotban kapcsolódott az Akasa-krónikához és az onnan kapott információk által, korát jóval megelőzve gyógyított. Intenzíven gyakorlom, és ha késznek érzem magam, megkapom az Isteni engedélyt, valamint a felhatalmazást a bennem megbízó embertársaimtól, alkalmazni fogom.

A Fényút-terápiát már alkalmazom a visszajelzések nagyon biztatóak, tulajdonképpen a lényege a meridiánok-csakrák tisztítása, energetizálása, a blokkok feloldása és fény-életenergetikával való feltöltése.

 

 

Köszönöm Trudi Thali (Fényút-terápia) és Linda Howe (Akasa-krónika) című könyvek szerzőinek, hogy megismertették velem-e két ősi tudás újbóli alkalmazását.

 

 

 

 

Köszönöm a megtisztelő figyelmet!

 

 

 

Korponay Ferenc

 

 

 

 

meridianok_kez_lab.jpg

 

 

 

 

 

 

 

A fény, mint energia!

Mint tudjuk az energia tiszta fény, a mindenség Isteni intelligens energiája, ez az energia jelen van mindenhol, pulzál, lüktet minden szinten egyaránt.
Testünk, ha nem jut folyamatosan energiához, elfogy, megbetegszik, az energia több módon is megjelenik, ételeinkben, italainkban, megfelelő mozgással, egyszóval az életvitelünk is meghatározza a minőségét, mennyiségét!
Az emberi testet behálózzák az energia vonalak, amelyek nem láthatóak csakúgy, mint a csakrák, az energia vonalak elzáródásai nagyon sok betegség forrása lehet!
Egy adott szervnél, testrésznél, ha megakad az energia áramlása, túlburjánzás jöhet létre, úgy kell elképzelni, mint egy adott növényt, ha túlöntözzük, előbb-utóbb megbetegszik, ezeket az energia vonalakat meridiánoknak hívjuk, az emberi testen 12 db fő meridián található!
A kezelés során energiát továbbítok az adott meridiánra, bizonyos ideig, visszajelzés történik, az adott részen ahol elakadt az energia, meleget, vagy szúrást éreznek, ha megfelelő az ellazulás, behunyt szemmel, a barátaim elmondják, hogy fényt látnak, érzékelnek!
Érdemes a kezeléseket változtatni, mert mint a szentháromságban a test ideális esetben együtt működik a lélekkel, tehát a tibeti-manilai-fényterápiás kezelések együttesen meghozzák a várt javulást, gyógyulást!

Köszönöm a figyelmet!

Korponay Ferenc


 

 

 

Fény…

Aki mindig sötétben jár, nem lát a fényben,
nem hitted a mást, most beengedted,
kételkedtél elmond-e, azt gondoltad bolondnak véllek.
Szebbnél szebb fények, fehér árnyalatainak csodái,
nincs tested, valami folyik a gerinceden belül.
Ilyen érzéseid vannak és olyanok melyeket nem tudsz kifejezni,
nyílik a kapu, fejlődik a lélek, pedig csak a fényterápia működik!


 

2014.január.27.

 

Korponay Ferenc

 

 

 

 

 

_dsc0048.png

 

 

 

 Rafael arkangyal!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Weblap látogatottság számláló:

Mai: 94
Tegnapi: 134
Heti: 779
Havi: 3 291
Össz.: 1 763 052

Látogatottság növelés
Oldal: Fényút-terápia
Tibeti gyógyászat - © 2008 - 2024 - tibetigyogyaszat.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »