Tibeti gyógyászat

A gyógyítás kezdete, története.Tapasztalatok, tanulás és siker. Fiam betegsége miatt indultam el a keleti gyógymódok megismerése,alkalmazása irányában 16 évvel ezelőtt.

Nincsenek Határok!


Boldogság!

 

Minden ember leghőbb vágya meglelni a boldogságot, hogy mi kell hozzá? két „tiszta ember”!

Egy Nő- Férfi, akik tudják, mit adhatnak, kaphatnak, egyenlő arányban!

Keressük a boldogságot és itt van mellettünk, figyelni kell a rezgéseket, nagyon fontos, elbújni önmagunkban és beszélgetni a lelkünkkel, meg- mondja az igazat!

Ha megtaláljuk, ne hagyjuk elmenni, mert huncut, eltűnik, és megint kereshetjük az idők végezetéig!

 Nőnapra!

 

Mit jelent nekünk, férfiaknak a Nőnap? Nem tudom,de nekem sokat jelent személy szerint,mindent, mert az életem így teljes,egész,nélkületek drága Nagymamák,Anyák,Asszonyok,lányok egy szóval Nők,nem lennék az, aki vagyok!

Köszöntök minden Nőt a mai napon, én,Szeretlek benneteket!

 

Belül…

 

Tátott szájjal néztük, nézzük modern korunk technikai vívmányait, autócsodákat, gépeket, építész remekműveket, kérész életű fogyasztói csemegéket!

Mindezek valljuk meg őszintén nem jobbították az életünket, sokan belefagytak ezen anyagi dolgokban és nem tudnak, nem akarnak tovább lépni!

Az igazi csodák pedig belül vannak, abban a csodálatos csendes, gondolatmentes, makulátlanul tiszta tudati világban.

Ez a tiszta tudati energia, minden teremtés ősenergiája, ha belépsz a leírhatatlan érzések birodalmában, megtapasztalod a mindenség igazi értelmét!

Az erő bennünk van a szívünk, lelkünk középpontjában! 

Újjászületés!

 

Most még így március elején, kicsit morcos az idő, meg-megcsipked, néha simogat, hópihe pihen az orcádon, jelez, még vigyázz itt vagyok hűs fuvallatként, játszadozom.

Itt is ott is bújnak, kandikálnak a tulipánok és más életcsodák, kukucs, itt vagyunk!

Kertek alatt itt a kikelet, megújul a természet, nagy levegőt szippant,

és a virágok átveszik a földi birodalmat!
Eljön a nap!

 

Rövidesen eljön az a nap, amikor tudni fogjuk a miértet, tudni fogjuk azt is mit kell tennünk, egy nem minden napos ébredés után!

Megállunk és nézzük egymást, szeretet sugárzik belőlünk, hatalmas elképzelhetetlen tiszta szeretet, nincsenek előítéleteink, gátjaink melyek eltéríthetnek, csak a Jó van itt már velünk!

Nem a misztikum, hanem a valóság világában vagyunk, abban a valóságban, ami eddig is bennünk rejtőzött, nem mertük előhívni!

Most majd rövidesen megtesszük, minden, akinek tennie-kell, mindent mindenkiért!


Elindultam…

 

Megfontoltan, lassan, egész másképp, ahogy eddig gondoltam, nincs, irány csak megyek! 

Megyek egyre tovább, nem térít el senki, semmi, nem érdekel a múlt,

Mindennap új fogant bennem, alázattal teszem!

Mindent elmondok nektek, nap, mint nap, egyre mélyebben hiszünk, és együtt örülünk annak, amit létrehozunk mindannyian!

Engedem a csodát megvalósulni,Ti segítetek nekem itt:Köszönöm!


 Végső- Valóság!

 

Naponta lerombolják a tudományok felkent hóhérai azt, amit felépítettünk, tudom, érzem, nem tudnak legyőzni, mert az erő velünk van!

Megmutatjuk ennek az aberrált valótlan világnak, hogy mi ketten mit tudunk, olyat, amiről még álmodni sem mernek!

Barátom, lazán, alázattal, mi tudjuk, hogy minden lehetséges, és az most megvalósul itt és Most, mert legyőzhetetlenek vagyunk!

 


 

Beszélgetés…

 

Mi ketten beszélgetünk, a kiskutyám és én, mindig nagyon figyel, leolvassa, mit mondok, ismeri a mozdulataimat, tudja, mit teszek a következő pillanatban.

A kutyák nagyon okosak, önzetlenül szeretnek, és nem hazudnak az életük árán is megvédenek bennünket, ha kapnak, szeretetet százszor adják vissza, nem mérlegelnek!

Félre fordítja a fejét és figyel, azt mondják, minden kutya hasonlít a gazdájára, ha a gazdi szeretetet sugároz, nem agresszív akkor ő is így viselkedik!

Tiszteletet parancsol a hangja, jelzi, itt én vagyok az úr, idegen ehhez tartsd magad!

 

Ha a gazdám szeretettel fogad téged, akkor lépj be nyugodtan, vau-vau!

 

 Eljött a csodák ideje!

 

Minden itt volt, de nem kellett, nem figyeltünk rá, beleragadtunk a felületes semmibe!

Most itt van újra felfedeztük és nem titkoljuk,átadjuk egymásnak,ez egy csodálatos világ,meg kell minden embertársunknak tapasztalni,mert csak így tudunk különbséget tenni!

Valóban minden lehetséges most már tudom és mindenki tudhatja, aki akarja!

Rögös volt az út idáig és az elkövetkező sem lesz sétagalopp, de megéri, mert szeretjük a mindenséget és Mi Építjük!

Várlak benneteket, elkezdődött a dal, énekeljük együtt tovább!

 
Fejlődés!


Nehéz időket élünk most a földön, markánsan látható, érezhető az agresszivitás, többen nem tudnak, és nem akarnak változtatni belső és külső világukon!

A föld átalakul, megújul, megtisztítja önmagát, fejlődése egy magasabb rezgésszintet generál, az emberiség fejlődése zsákutcába jutott, az irányítás nem tud, és nem akar kitörni, azokat sanyargatják, akik sokat dolgoznak és tenni próbálnak, bezáródik a kör!

Örömmel tölt el, hogy a fiatal és idősebb generációkban is megvan az erő a váltásra, változtatásra, az idei év erről szól, akár elmegyünk mellette akár hiszünk benne!

A földünk az univerzum és mi élőlények állandó változáson és fejlődésen megyünk keresztül, most itt van a lehetőség, hogy egyé váljunk a természettel, együtt-egymásért,én hiszem, megtesszük!


Lát-lelet!

 

Feszült a légkör, egymásnak esnek a sorstársak pedig helytelen.

A dologtalan here belenyúl, a bugyellárisba ki akarja söpörni, mint az ötvenes években a padlásokat, nem tenni akar, csak elvenni, ezt tanulta!

Az úgymond „fej”ide vezette a „lovakat”, nyomában pusztulás, agónia, szenny, kilátástalanság!

Össze kell fognunk, visszatérni a régi bevált dolgokhoz, újra beültetni a konyhakerteket és barterezni, cserélni, ami itt nincs, az ott van, a lényeges megmarad, a sáp megszűnik!

Távolból hallani a gusztustalan csámcsogást, jobb híján eszik egymást az emberi evolúció mutánsai!

Itt vagyok!

 

Mert itt a helyem, nem megyek külhonba, kígyó pénzért, úgy érzem nekem, ha tudok, elsősorban a véreimnek kell segítenem, mert Magyarnak születtem!

Minden tudásommal segítem hazám felemelkedését, mert többre hivatottak az embertársaim, mint, hogy rabszolgasorsban sínylődjenek, a saját hazájukban!

Egyre többre és többre törekszem, tanulok és minden megszerzett tudással, én is rajt leszek itt középen azon, hogy hazámból elinduljon a felemelkedés, ami szeretett földünk egészének javát szolgálja!

 Várok…

 

Nehéz türelmesnek lenni, a mai létfeltételek próbára teszik a lelket, elrontottunk mindent, amit lehetett, és most nekünk is kell rendbe- hozni!

Romokban minden, keressük egymást, le kell győzni minden beidegződést, gátat, új alapokkal indulunk, tudjuk, érezzük tetteink súlyát, gondolataink erejét!

A mai lét generálta a lelki és fizikai betegségeket, ijesztő mértékben, már kezdjük tanulni, legyőzni a negatív, sötét erőket!

Felelősséggel tartozunk a földnek és a következő generációknak nem mindegy mit adunk át, gigantomániás építményeket, szennyet, káoszt, vagy tiszta tudatú utódokat, akik együtt egymásért élnek és dolgoznak, vigyáznak a Föld Anyára!

Mit kell tenni!

 

Mindent, amit lehet, és amit, nem azt is, nem engedjük, senki nem tud legyőzni bennünket, mert a célunk nemes!

A hármas nyerő nekünk, mert hárman vagyunk, tudunk valamit, és ami a legfontosabb, szeretjük egymást, nem aggódunk, látjuk, hisszük, amit hinnünk kell!

A célunk megvalósítjuk!

Kik vagyunk mi hárman? Te tudod!

 


Csendes vágy!

 

Halkan csendben vágyakozom, nem hivalkodóan, csak visszafogottan!

         Hallgatom a falióra ütemes         dobbanását, mindig újat mond, attól függ, mit akarok hallani: tik-tak, tik-tak, csak-csak, csak-csak, itt- van, itt- van! Ez a látszólagos csend mond nekem valamit, talán azt mondja, türelem meglesz a rózsa, és lesz illata is, kíváncsi vagyok!

Tovább vágyakozom a fényre, szélre, esőre, hóra, szépre, jóra és egy jó szóra, türelmesen!
Egy gondolat…


Gondolt már valaki arra, hogy az utakon miért mérik a sebességet, elbújva titkosan, mint a nem egyenes ember!

Mert csak így tudnak gátlástalanul sok pénzt, igen ördögi pénzt beszedni!

Az autókba érzékelőt lehetne beépíteni és az adott úton nem engedné a nagyobb sebességet, no de ez nem jó nincs benne pénz!

Az utakon balestben elhunytak és egyéb erőszakos halált halt embertársaink életét semmilyen szabály nem menti meg, mert azok történéseit nem az ember szabályozza!

Eljutott az emberi herék társadalma odáig, hogy jóval meghaladják a javakat létrehozó társaik létszámát, ez nem vezet sehova, egy helyre a pokolba!

Jelenkorunk annyira igazságtalan, hogy már sejtszinten fáj, ezt a förmedvényt, démont is le fogjuk győzni!
Tettek!

 

A minap véleményt formáltam ama bizonyos parazita rétegről, ma már én is szenvedő alanya vagyok annak, amit a hatalom megtehet.

Gondolkodtam mit tehetünk, tehetek ellenük, nagyon sokat, meg is teszem!

„Ők”teljesen el vannak rugaszkodva a valóságtól, az emberek, akik becsületes munkával megkeresik azt a kis bérnek nevezett semmit, a fillérjeik ki vannak számolva, mert a szolgáltatók és az Állam folyamatosan szívja a vérüket!

Igen is teszek ellenük, mindent, amit tudok, felhasználom, ez a réteg érezze, tudja, azonosuljon, hogy ennek a világnak meg vannak a napjai számlálva!

Mi pedig kedves sorstársaim, dolgozunk tovább, mert a becsületes, tenni akaró emberek fogják építeni a jövőt!

 


Mit tudhatunk!

 

Sokat, semmit, valamit, ahhoz elég, hogy induljunk előre, mert mennünk kell!

Ültetünk növényeket, virágokat a föld és mi is szeretjük őket, szépek, illatosak, ízletesek, ők az élet napszámosai!

Kinyílnak, kibontják csodálatos szirmaikat, nevetnek a napra, ő lágyan simogatja gyermekeit, befogadják egymást!

Mindent tudhatunk, amit szeretnénk, a lépések jelzik haladásunk, nem botlunk, érezzük a lüktetést, ami körülvesz, eggyek vagyunk a mindenséggel!

Mi a feladatom?

 

Bőségesen van, amit tennem szükséges, a szívem mélységes mélységeiből kell merítenem, ahol az én Istenem tartózkodik!

Ott mindig, mindenre megkapom a választ és teszem szeretettel, öntözöm a növényeket, beszélgetek a Föld Anyával, egyeztetjük dolgainkat, minden feladat kikristályosodik, mint a gyémánt!

Szilárdan keményen, hittel-, türelemmel-alázattal teszem mostani feladatom, érzem lesz is mit tennem!


Eszembe jutott valami!

 

Beszélgettem Jézussal- Daskalosszal- Edgar Cayce-vel, ők különleges egyedi emberek voltak, nem fényesítették magukat csak egyszerűen önzetlenül gyógyítottak.

Olyan tudással rendelkeztek, amellyel nem sokan,mindent tudtak, amit tudni kellett, nem az embertől kapták a diplomát és a kis-nagy doktorit, így nem is lehet visszavonni!

Nem az számít, milyen titulussal rendelkezik valaki, hanem mit tud és azt a tudást mire fordítja!

Aki igazán tud, az szerény nem ünnepelteti magát, és mindig egy szinten van, mindenkivel nem leszáll, hanem középen van és segít, nincs szüksége tudományos fokozatokra, mert a tudományt ő maga hordozza és műveli!

Ma zajlik egy bizonyos hisztéria, a doktori fokozat elbírálása ellen, szerintem minimum 90%-át ilyen alapon vissza lehetne vonni,

hisztéria keltés a pojácák világában!

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 89
Tegnapi: 134
Heti: 774
Havi: 3 286
Össz.: 1 763 047

Látogatottság növelés
Oldal: Szösszenetek az Életről,Ma!
Tibeti gyógyászat - © 2008 - 2024 - tibetigyogyaszat.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »