Tibeti gyógyászat

A gyógyítás kezdete, története.Tapasztalatok, tanulás és siker. Fiam betegsége miatt indultam el a keleti gyógymódok megismerése,alkalmazása irányában 16 évvel ezelőtt.

 

 

Az Egészség!Életünk folyamán legsarkalatosabb kérdés az egészség, alapban a génekkel jönnek „hozott anyagok” az ősöktől, nem feltétlen kell, tovább cipelni ezeket le tudjuk győzni a gyerekeink és unokáink már ne vigyék tovább a negatív örökséget.
Hogy hogyan, többféleképpen, lehet követni a Kryon útmutatásait (menüpont:Kryon- kvantum gyógyítás!) avagy beszélgetünk a felsőbb Én-el, a sejtjeinkkel (menüpont:Kryon 12!Az emberi DNS 12 rétege!) ezek lelki megoldások, és jönnek a fizikai lehetőségek!
A minap találkoztam egy hölggyel, fiatal volt, válogatta egy üzletben az árukat, a rekeszek közt egy botot vettem észre, gondoltam valaki idősebb személy itt felejtette, de nem mert a hölgy végzett és nyúlt a botért, az övé volt, meglepődtem, kérdeztem miért, azt felelte nem tudnak protézist beépíteni, mert érzékeny a szervezete és kitaszítja a fémet, a forgói betegek.
Talán ilyenkor is van megoldás, a testsúlyt az ideális körüli állapotba kell hozni, ami plusz 5kg legyen maximum, utána sokat mozogni, ha nem megy a futás, akkor kiadós sétákat (30-60 perc) tegyünk, ha van mód, akkor ússzunk legalább egy héten egyszer 500-1000 méter hosszt.
Az étkezésünket úgy állítsuk össze, hogy az is segítse a porcépítést és a kenőanyagok pótlását. A mozgás minden korban segíti a testet egészségben tartani, este és reggel is végezhetünk különböző gyakorlatokat, csak rá kell szánni 10-15 percet, a tibeti 5-ös jóga nagyon egyszerű, de igen nagyszerű, a légzés és a gyakorlat harmonizálja a testet-lelket (menüpont:A tibeti ötös jóga gyakorlat!A fiatalság forrása!) ki lehet egészíteni guggoló gyakorlattal valamint „árnyékolt” ugró kötelezéssel.
A testet behálózzák az akupresszúrás pontok, amelyek masszírozása sok betegségtől megóvja a testet-lelket, otthon szintén végezhető, ha lehet naponta kétszer, mindössze 10-14 perc (menüpont:100 egészség!) ideig tart, nagyon fontos időt szakítani magunkra, mert életünk minősége rajtunk áll vagy bukik!
„Segíts magadon, Isten is megsegít”!Weblap látogatottság számláló:

Mai: 166
Tegnapi: 134
Heti: 851
Havi: 3 363
Össz.: 1 763 124

Látogatottság növelés
Oldal: Az Egészség!
Tibeti gyógyászat - © 2008 - 2024 - tibetigyogyaszat.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »