Tibeti gyógyászat

A gyógyítás kezdete, története.Tapasztalatok, tanulás és siker. Fiam betegsége miatt indultam el a keleti gyógymódok megismerése,alkalmazása irányában 16 évvel ezelőtt.

 

 

 

Magyarország Feltámadása!


Elolvastam az írást, egyszer elég volt, egyszer, mert éreztem benne a pozitív kisugárzást,
nem tisztem minősíteni az igazságtartalmát, de érzem, van benn valami, amiért érdemes közzé tenni!
Ha másért, nem azért mert emeli a Nemzetünk mélyponton lévő letargikus tudat állapotát.
Az Országunk jelenlegi helyzetében nagyon fontos a pozitív gondolkodás a Fény terjesztése, egymás segítése a rég várt Összefogás!
Ez az írás nem bánt senkit, egyetlen Nemzetet, Népcsoportot, Etnikumot, felemeli az embert és én érzem, van igazságtartalma, döntse el mindenki szíve szerint!
Régóta vallom és érzem, Magyarországnak és a Föld minden Nemzetének Most eljött az ideje, hogy meg újítsa azt, amit meg kell újítani, ez nem utópia, most Isteni támogatást fogunk kapni és építünk egy Új Világot!

Korponay Ferenc

 

http://www.csillagtitkok.hu/cikkek/plutoi-fordulat-magyar-honban-a-fonix-madar-szarnyai-alatt.html

 

Ide kattintani!

 

 

Az őseink földje!

Vándorlásaik során elérkeztek ide, a kárpát medencében, mint minden nép követtek el hibákat, a fejlődés útján az erős fennmarad, a gyenge elhull.
Európa a múltban büntette nemzetünk, az ősi föld összezsugorodott, a rómaiak tettek hasonlót a punokkal, eltűntek, végleg, az egyetlen nemzet vagyunk a planétán, akik önmagukkal határosak, minden oldalról!
Mi nem büntetünk, önmagát teszi kalodába, aki nem látja a fényt, fellobban a láng az ősi földön, tisztítótűz mely átalakít, egyensúlyba hozza az elrontottat, a madár erőre kap, felszáll a magasba, nyílik a kapu, tiszta a fény a levegő és a víz!

 

2012.szeptember.09.

 

Korponay Ferenc

 

 

 

 

Felemelő!

 

Legalább húsz éve nem néztem focimeccset, nem taglalom miért, mindenki tudja, nem úgy lettek vezetve, tanítva fiaink, ahogy kellett volna!

Most akadt egy-két vezető a nemzeti és klubcsapatok élén, aki másként lát, tesz mindent, többet, mint aki fennen hangoztatja ő magyar, tudja, mit csinál.

Nem igazán tudták, 30-40 éve, tisztelet a kivételnek, a magyar foci kátyúba ragadt szekerét kimozdítani.

Most valami elkezdődött a nemzeti válogatottnál és a klubcsapatoknál is, nem hangzatos nyilatkozatokkal, hanem mérhető eredményekkel, összefogottan, támadó-védekező, összehangolt, kulturált futballt játszva.

Nem nagyképű sztárokkal, hanem mesteremberekkel, egymásért és hazájukért harcolva, alázattal érik el sikereiket.

Csodálatos érzés volt látni azt a szeretetet, amit a helyszínen és itthon kaptak, az embereket összekovácsolta a játék, vágynak a sikerre, arra, hogy egymásnak boldogságot, örömet adjanak!

A megkezdett úton tovább kell haladni, töretlen hittel, fejlődni, megmutatni a magyar virtust, alázattal, kínok között harcolni és egy-két éven belül újra ott leszünk a megérdemelt helyen!

Hajrá Magyarok!

 

Korponay Ferenc

2016. június.27.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Weblap látogatottság számláló:

Mai: 131
Tegnapi: 134
Heti: 816
Havi: 3 328
Össz.: 1 763 089

Látogatottság növelés
Oldal: Magyarország Feltámadása!
Tibeti gyógyászat - © 2008 - 2024 - tibetigyogyaszat.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »