Tibeti gyógyászat

A gyógyítás kezdete, története.Tapasztalatok, tanulás és siker. Fiam betegsége miatt indultam el a keleti gyógymódok megismerése,alkalmazása irányában 16 évvel ezelőtt.

Ha kimondjuk a saját gondolatainkat talán valamit jelzünk,magunknak és a külvilágnak,mert a kimondott szónak hatalmas ereje van!

Köszönöm a figyelmet:Korponay Ferenc


Most még nem tudom…

 

A kérdések tömkelege, forr, izzik bennem, miért történt mindez, valóban sorsszerű volt, így kellett történnie?

Most még nem tudom, de már kezd derengeni, jön fel a nap, jön a tavasz.

A lélek megtorpant, de így is fejlődik és nem szabad feladni most valóban emelkedni kell, és ami visszahúz, el kell engedni mégha igen nehéz is, a lényeget látni kell, nem a józanésszel, hanem a szív tiszta bölcsességével.


Türelem...Most mindenben megfontoltnak kell lennünk,nem siettetni semmit,mert egy pillanat alatt elronthatunk mindent és nem helyrehozható utána.A jövőnket építjük olyan gondolatokkal,amelyek megszilárdulnak és az lesz az új életünk.Az Ember...Talán az egyetlen élőlény a végtelen univerzumban az ember aki képes önmagának is fájdalmat okozni,fizikailag és lelkileg egyaránt.A régi...Mindent eldobtam,letöröltem, ami a múltat jelentette számomra,hiába,ha a gondolataimból is kitörölném,eldobnék mindent,ami csodálatos volt az életemben!Várakozás...Türelemmel várok bízom magamban,tudom minden borúra derű következik,megkapom a legjobbat,mert én is igyekszem a legjobbat nyújtani!Kedvesem...Aki voltál aki leszel,szeress úgy mint más senki,tisztán add önmagad oldódj fel,engedd a lelked szárnyalni,repülni,sodródj a széllel,engedd magad boldognak lenni.

Mert szeretni csak így szabad!
Bizakodás...Várom eljössz-e nem tudom,belül hiszem a mindig jót,nincs más gondolatom.

Nem kételkedem,látom azt amit szeretnék,megérintelek,kinyitom a szemem és ketten vagyunk,tudunk magunkkal mit kezdeni!


Feloldódás...Már érzem elkezdett olvadni a jég,engednek a görcsök a felhalmozozott hiedelmek,falak leomlanak oldódik a feszültség,bennem.

Elengedtem a lefele húzó hamis ösztönöket,illúziókat és szívből nyitom a fölfelé való áramlást a mindent átható Szeretet irányában.

Igen mindenből tanulunk,a Szeretetben veszíteni nem tudunk!


Búcsú a következő találkozásig...Kettő makulátlan tiszta lélek sétál a mindenség édenkertjében.Beszélgetnek,minden kimondott szó a szeretetet sugározza,most veszítettek az ész,értelemmel szemben,de már készítik elő a következő csodát!

Az ész,értelem a maga állította korlátokkal,béklyokkal,felálított falakkal kierőszakolta a győzelmet,de önmaga is belerokkant.

A mérgezett nyilak célhoz értek a küldetés véget ért,megváltozott minden a nyilakból új élet új feladat sarjad,kivilágosodott.

Az ész,értelem fél térdre ereszkedett és bocsánatért esedezik,meakulpázik,a lélek megbocsájt,"esik az eső, minden megtisztul"!Tavasz...Igen úgy hiszem elkezdődött a kikelet,amikor új lehetőségek sarjadnak.

Magához tér az ember,keres kutat,ha nem adja fel,talál,a legjobbat,még nem tudja mi lesz a magból,minden biztató most kell Bölcsen viselkedni.

Most kell a szívünkre hallgatni,igen a lelkükre,figyelni talán picit kétkedően,ez igaz?biztos?!

Igen,mert ha jó mi teremtettük meg,ha nem akkor is!
Kellemes izgalom...Fortélyos izgalom kerített hatalmában,mit tegyek,mi a jó,amit tehetek,nem akarok sem túl visszafogott sem túl határozott lenni!Valami van a levegőben,valami pozitív kisugárzás,bizalom.Döntöttem,lazán mindennapi önmagamat adom és azt is várom a társamtól és ő is így tesz!

Csak így tudunk salakmentessen beszélgetni,egymással,egymásról,egymásért és tudni fogjuk egy ídő után mi a teendőnk,a továbbiakban,maradunk vagy tovább megyünk!
Keresünk...
Valakit keresünk, de sokan nem tudjuk kit,okos szép nőt vagy szőke herceget fehér mercédesszel,azt mondjuk nem,de bevagyunk zárkozva és nézünk ki a várunkból csodálkozunk,hogy senki nem akarja be venni!

Talán egy kicsit nyittani kell nem keresni a gátat mert jó mögé bújni,nem első látásra beleesni a gödörbe,hanem szívünket kell megkérdezni egy óvatlan pillanatban,választ ad.

Csodálkozunk mert egyedül vagyunk,elkeseredünk,mindenki hibás csak magunkba nem nézünk,majd ha elengedjük előitéleteinket,korlátainkat ledöntjük és lazán szerényen tekintünk a világra,majd akkor megtaláljuk azt,akit keresünk és ő is keres bennünket!

 

 

 

 


Monológ…

 

 

Mi találkoztunk, annak nagy oka volt, hogy miért? még nem tudjuk csak sejtéseink vannak.

Korán volt, de kellett, meg kellett történnie nem értünk meg rá, de már valamit jeleztünk egymásnak.

Olyannyira titkoltuk, hogy csak ketten tudjuk és a JÓISTEN.

Most nem veszítjük el egymást, segítjük, gyógyítjuk magunkat, fejlődik a lelkünk és a testünk, erősítjük egymást,”fogjuk egymás kezét”!

A csoda megszületett, az ember jelezte képes tovább lépni, emelkedni, de mindig középen maradni!

Most másképp kell óvni, vigyázni egymást, nagy feladataink vannak és Hittel, Türelemmel, Alázattal teljesítjük, mert akarunk fejlődni és többek, lenni, szolgálni itt és most!

Hiszünk egy szebb jövőben,Te -Én!
Fohász...
Mond Istenem miért van az,hogy az ember taszítja a jót és vonzza a rosszat?!

Miért nem akarunk mi emberek, boldogok lenni?!

Csak egyszerüen levetve a gátlásokat ledöntve a falakat Csak  azt az embert kellene szerelemmel szeretni aki bennünket is szeret!

 

Tudd…

 

 

Néha szóba állok magammal, kérdezek és kapok válaszokat, de vannak kérdéseim, amire csak Te tudod a választ.

Eltelt bizonyos idő nem merengek, a múlton mégis hiányzik nekem sok minden, a kisimult együttlétek, amikor nem volt fontos az idő, belenéztem a szemedben te az enyémben és értettünk mindent.

Hiányzik az ölelés a simogatás az érintés a csók minden, ami az élet értelme két embernek, amit keresünk, és ha megvan, eldobjuk?

Nem hazudtam szerelmet és te sem, de mi az, amibe belementünk, amibe nem szabad, bujkálni nem szabad, tisztán szeretni kell, menekülni nem szabad, türelem kell, bántani nem szabad, Egymást elhagyni nem szabad, Egymásnak segíteni mindig kell!

Mit vétettünk? Semmit!

Mit rontottunk? Nem tudom!

Külső világunk a belső világunk pontos tükörképe!

Hiányzik minden, ami mi vagyunk Ketten!

 


   Weblap látogatottság számláló:

Mai: 153
Tegnapi: 134
Heti: 838
Havi: 3 350
Össz.: 1 763 111

Látogatottság növelés
Oldal: Szösszenetek a Szerelemről!
Tibeti gyógyászat - © 2008 - 2024 - tibetigyogyaszat.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »