Tibeti gyógyászat

A gyógyítás kezdete, története.Tapasztalatok, tanulás és siker. Fiam betegsége miatt indultam el a keleti gyógymódok megismerése,alkalmazása irányában 16 évvel ezelőtt.


Összefogás!

Ha összefogunk az mindenkinek jó!

 

 

Baleset miatt bekerültem a Veszprémi korházba, a csuklómat műtötték. Alternatív gyógyítással foglalkozom már 7-éve.Ez időszakban talán 1-2 orvos volt nálam kezelésen, de nem sok köszönet volt benne mivel a rezgéseink nem egyeztek, útjaink elváltak. Talán 1-2 betegnek javasolta orvos, hogy ha akar, elmehet, kipróbálhat másfajta kezeléseket is.

Keletkezett köztünk egy fal, mivel az orvosok talán nem meggyőződésből az iskolában berögződött tanultak miatt csípőből elutasítják a népi és egyéb gyógyászatot.

Kevés még a nyitottság a gyógyszer lobbi miatt is és elsősorban a pénz a fontos, mivel a betegre fizetnek és nem az egészség az elsődleges, mert az nem hoz pénzt.

Sarlatánok vannak mindenhol, minden szinten, aki ad a munkájára becsülettel odateszi magát és szereti a munkáját sikeres lesz. Aki tessék-lássék módon végzi feladatát előbb-utóbb nem lesz paciense és csodálkozik, hogy nincs munkája.

Bent a korházban az ügyeletes orvossal( aki műtötte a kezem) beszélgettem, felvette az adatokat és kérdezte mit dolgozom, elmondtam, pozitívan reagált a viziteken is úgy éreztem nyitott az ilyen dolgok felé.

Negatívan nem közeledem semmilyen helyzethez, bíztam az orvosokban, nővérekben, a Veszprémi korházban, nem csalódtam. Mindent megtettek az érdekemben segítettek a legjobb tudásukat adták önzetlenül! Megint tanultam, megérlelődött bennem az, hogy kezdeményezem a találkozást, beszélgetést, megnyitva a párbeszédet az együttműködés felé.

Mivel az igazi csoda akkor születik meg, ha összefogunk, segítünk, egymásnak befogadjuk, a másik módszereit együtt dolgozunk embertársainkért.

Megújuló, változó világunkban nekem ez a Ma üzenete.

 

Köszönöm a megtisztelő figyelmet!

 

 

Korponay Ferenc


Néha akasszák a hóhért!

Tegnap visszamentem a kor-házában, tavalyi balesetem okán idegen lemezt távolított el, precízen, tisztességgel a műtétet végző orvos!
Az előkészületektől az eltávozásig minden rendben zajlott, profi módon, köszönet érette mindenkinek az altatótól az ápolóig!
Nem adom föl, most is az a javaslatom, össze kellene fognunk, együttműködni, mert a jövő ezt sugallja, nyertesei mi leszünk!


2012.augusztus.17-18! Veszprém!
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 169
Tegnapi: 134
Heti: 854
Havi: 3 366
Össz.: 1 763 127

Látogatottság növelés
Oldal: Összefogni
Tibeti gyógyászat - © 2008 - 2024 - tibetigyogyaszat.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »