Tibeti gyógyászat

A gyógyítás kezdete, története.Tapasztalatok, tanulás és siker. Fiam betegsége miatt indultam el a keleti gyógymódok megismerése,alkalmazása irányában 16 évvel ezelőtt.

 

Változások A Földön

 

 

 

 

 

 

 

Sokan kérdezik, mi lesz velünk mi lesz a földdel, sok minden kering a neten a médiában, egymásközti beszélgetések által. Csak azt tudom most is leírni, amit gondolok, megérzéseim vannak. Nem biztos, hogy mások is így gondolják ez is egy vélemény, valószínű az igazságot nekünk kell érezni, tudni.

 

Nem kell hinni a világvége jóslatoknak, mert mindannyian tudjuk, nagyon régóta negatív irányba próbálják terelni az embereket. Van egy réteg, akiknek az az érdekük, hogy félelmet keltsenek, ők a Pénz emberei, ők bányásszák ki gátlástalanul az olajat-gázt, ők termelik a gyógyszereket-vegyszereket, az emberek modern rabszolgák ma. Mindennek oka van, ha belőlünk kiállna egy cső és állandóan folyna az élet energia, egyszer csak összeomlanánk, vagy megpróbálnánk tenni ellene. A föld, mint tudjuk élő Anyabolygónk, aki védekezik és győzni is fog, mert ami most itt történik az nem csak a Maya naptár szerinti közel 26,000 éves ciklusnak az eredménye, hanem van benn sok emberi tevékenység, sőt.

 

Lehet misztikusnak mondani, de aki hisz Istenben az tudja-érzi, itt van valami, amit egy magasabb tudat irányit, a föld olyan átalakuláson megy keresztül, ami emeli a rezgést. Érezzük ezt a pörgést, mintha gyorsabban menne az idő.

 

A Föld egy magasabb rezgéstartományba érkezik, ez már több mint húsz éve folyamatban van, ennek része a pólusváltás is, ez Isteni elrendezés.

 

Nekünk most az a feladatunk, hogy újra egymásra találjunk, segítsük egymást, hangolódnunk kell pozitív irányban, mindig többen rá fogunk érezni, hogy a szeretet visz előre bennünket, először gondolatainkban, utána tetteinkben segítjük a föld megújulását.

 

A változások kemények lesznek, addig is erősítenünk kell a Hitünket és segíteni másokon, ha itt az ideje, nem szabad pánikba esni, Imádkozni kell a JóIsten-hez és a Jézus Krisztus-hoz, bízni kell bennük és segíteni fognak. A katarzist át kell aludni, ha lehet, és ébredni egy szebb és jobb világban fogunk.

 

 

 

 

 

Korponay Ferenc

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ide kattintani!

 

 

 

 

 

http://vilaghelyzete.blogspot.hu/

 

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=LwBV4PYI5yg

 

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=3f0V7RvWDDc&feature=related

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sír a föld!

Szakad az eső, hó, dörög, cikáznak a villámok, süvít a tájfun, tornádó, reng a föld, okádja a lávát, takarít a szökőár, az elemek dühöngnek, tombolnak, látszólag céltalan!
Sír a föld, tisztul a teste, lelke, leveti a régit, tiszta takaros újat ölt, majd nyugalmat, szeretetet sugároz holnap és utána!

 

 

 

Korponay Ferenc

 

2012.október.31.

 

 

 

 

 

 Változás…

Szorongás, bizonytalanság, félelem, kivétel nélkül mindenkiben itt van, féltjük a családunkat, szeretteinket, embertársainkat.
Olyan embertelen világban élünk, ami próbára teszi minden türelmünket, mi a megoldás, ezt a kérdést önmagamnak is felteszem, csak a belső hitünk és az egymás segítése ránthat ki bennünket a mocsárból, ez a megoldás!
Segítsünk egymásnak, lelkileg és fizikailag egyaránt, vissza fogjuk kapni, ez az igazi változás!


 

 

 

Ide kattintani!

 

http://www.youtube.com/watch?v=Kss6gFy8QE0

 

 

 

 

 

  Intelligens társadalom!


Már többször nekirugaszkodtunk, kevés volt az edzettségünk, nem voltunk elég érettek a megvalósításhoz.
Valószínű a régmúltban is voltak rétegek, akik úgy gondolták nekik mindent szabad a hatalomhoz dörgölőztek, egy idő után lekötelezettek lettek azok, akiknek képviselni kellet volna az emberek tömegeit.
Ma sincs másképpen a pénz hatalom egy, összefonódott és büntethetetlen, védi minden eszközzel önmagát, szűk rétegek dőzsölnek a javakban, akik létrehozzák az elosztandót azok pedig tengődnek és betegek, eltartják azokat, akik nem tesznek semmit és még azokat is, akik a gyógyszereket létrehozzák.
Tökéletes zsákutca, beteg társadalmak, beteggé tett természet, évezredek alatt ide fejlődtünk az úgy nevezett technikai fejlődésünk nem sokat ér az létünk folyamán, mert egy gigantomániát szolgál nem pedig az emberek lelki és testi jólétét.
A mai fogyasztói társadalmak képtelenek nem is akarnak változtatni ezen a helyzeten, különösen a hatalom és azok kiszolgálói valamint a szűk pénzvilág, egyre inkább modern rabszolgaságba taszítják az embereket.
Mindent ellenőrizni kívánnak, lassan érzékelők lesznek beépítve mindenkibe, mint a robotok, azt teszik, amire programozzák őket, szabad akarat mentesen.
Hogyan tovább, naponta felteszem ezt a kérdést magamnak a válasz nem egyszerű, a felelősséget mindig vállalni kell, mindenért, amit gondolunk és teszünk, mert a téves rossz döntéseket ilyen szinten nem lehet korrigálni, a teremtés, mert gondolataink teremtő erejűek, bennünk van a Teremtő.
Visszatérve az intelligens társadalomra, igenis létrehozható, türelemmel, hittel, alázattal, mert tulajdonképpen ez az élet értelme.
Hogyan tudunk közösségben együtt élni, gondolkodni, létrehozni valami olyat, amely működik, humánus, nem egy embernek az aberrált gondolata, mert a tévedés benne van mindenben, korrigálni lehet és kell is, teljes felelősséget vállalni önmagunkkal, segíteni egymást, tanulni, tanítani és megoldjuk!

 

 

 

 

 2013.október.31.

 

Korponay Ferenc

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Weblap látogatottság számláló:

Mai: 93
Tegnapi: 134
Heti: 778
Havi: 3 290
Össz.: 1 763 051

Látogatottság növelés
Oldal: Változások a Földön
Tibeti gyógyászat - © 2008 - 2024 - tibetigyogyaszat.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »