Tibeti gyógyászat

A gyógyítás kezdete, története.Tapasztalatok, tanulás és siker. Fiam betegsége miatt indultam el a keleti gyógymódok megismerése,alkalmazása irányában 16 évvel ezelőtt.Fejlődés!

Mint mindenhol itt is ütköznek vélemények, nézetek, sosem szerettem, szeretem, ha idézik, sorolják mások nézeteit, elképzeléseit, ki induló pontnak, alapnak jó, de a későbbiekben a megtapasztalt és folyamatosan tapasztalható saját véleményt szeretem elmondani, átadni, azért mert talán szolgál másoknak ez is egy alapnak!
Nem szeretném, hogy amit papírra vetek, azt valaki etalonnak tekintené, amit én gondolok az is egy vélemény a sok közül, ez a sokszínűség teszi az életet változatossá.
Mielőtt újra leszületünk ide a földre, megtervezzük, átgondoljuk a karmikus adósságainkat, amik egyben sorsfeladatok, teljesíteni kell, mert ha nem tovább cipeljük magunkkal, nem mások terveznek helyettünk, hanem mi magunk.
Megválasztjuk szüleinket, mi az, amit tőlük kell megtanulnunk és nekik tőlünk, ha megváltozik a helyzet például nevelőszülőkhöz kerülünk, akkor is megoldást kell találnunk, mert a megváltozott helyzet is feladatot mutat a karmikus vállalás pedig kitolódik.
Lelki fejlődésünk állomásai gyerekkorunkban kezdődnek, szeretetben, ideális családban növünk fel ahol a dicséret és a tanulás nem pedig a fizikai-lelki szigor, terror nevel és tanít, ott erős, önbizalommal felvértezett lélek fejlődik!
A felnőtt, aktív korban, ki korábban ki később rájön, hogy a javak hajszolása hova vezet, ráérez, hogy a világ tulajdonképpen nem is materiális (agyagi) hanem egy gondosan felépített rezgés, hologram, hogy ki hozta létre, egy szuper intelligencia, én Istennek nevezem!
Mi magunk is teremtünk, Isten kinyújtott karjai vagyunk, itt most a földön, mindent megtehetünk, ami a szeretetre a másik megsegítésére a földdel harmóniában élésre vonatkozik, semmit, ami valaki, valami ellen van!
Azt is tudnunk kell minden, amit tudunk és kapunk nem a miénk, úgy kaptuk megőrzésre, ha nem ezt tesszük, kiégünk, ellobbanunk!
Szellemi fejlődésünk másik fontos állomása a párkapcsolataink, az adott kapcsolatban mennyire vagyunk igazak, párunkat csak önmagáért szeretjük, nem törődve gátakkal, legyőzzük önkorlátozó hiedelmeinket és a szívünkre hallgatunk, csak a szívre!
A jó párkapcsolat felemel, erőt ad, átsegít a nehézségeken, elősegíti a párok spirituális emelkedését!
Következő állomás a testünk-szellemünk összehangolása, minden amit megeszünk-megiszunk, tükrözi az egészségünket, tudatosan kell megválogatni azt, amit, elfogyasztunk a mennyiségre, minőségre figyelve, aki tudatosan figyel a szervóra szerinti étkezésre, a napi munka után megfelelő mennyiségű mozgást mindig beiktat, szinte észrevétlenül egyensúlyba kerül a teste a lelkével!
Az eltelt életünk minősége jelzi milyen lesz a visszatérésünk oda ahonnan jöttünk a szellemvilágba, nem mindegy, sírva vagy mosolyogva távozunk!


Korponay Ferenc
A teozófia!

Lelki-szellemi fejlődésünk motorja a kíváncsiság, először ismerjük meg önmagunkat majd a külső világot, ki vagyok én, mi a feladatom, mi az ami körülvesz, mi van az elmúlás után, és még sok egyéb kérdésre keresi a választ a teozófia, nem kizárólagos válaszokat ad, a választ mindenki önmagában keresse!
Javasolni tudom mindenkinek, mert tiszta forrás a szellemi fejlődés rögös útján!

Köszönöm a figyelmet!
Korponay FerencIde kattintani!


http://www.teozofia.hu/index.phpWeblap látogatottság számláló:

Mai: 172
Tegnapi: 134
Heti: 857
Havi: 3 369
Össz.: 1 763 130

Látogatottság növelés
Oldal: Spirituális-lelki fejlődés!
Tibeti gyógyászat - © 2008 - 2024 - tibetigyogyaszat.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »