Tibeti gyógyászat

A gyógyítás kezdete, története.Tapasztalatok, tanulás és siker. Fiam betegsége miatt indultam el a keleti gyógymódok megismerése,alkalmazása irányában 16 évvel ezelőtt.


Mindig van másik út,csak megkell keresni!Vaskor!

 

 

Kérem önöket, ezen írásomat is kezeljék úgy, hogy ez is egy vélemény, nekem ez jön le a mai történésekből!

Ez az időszak, amiben élünk már több ezer éve, egyes körökben vaskornak nevezik a földtörténet során több név, kor is elkülönült, de szerintem ezt már az utókor tette hozzá!

Nem valószínű, hogy technikai fejlődésben a mai korban értük el a jelenlegi csúcsot, több lelet is bizonyítja, hogy 1 milliárd éves vulkáni kőzetben találtak megmunkált alumínium golyót és rozsdamentes gúlát.

Tehát valószínű a technikai csúcsfejlődés sem vezetett eredményre, ahogyan a spirituális sem, lásd Atlantisz, azért mert az ember egy idő után Istennek képzeli magát, elfelejti honnan jött és megpróbál beleavatkozni a teremtésben!

Mindig elrontottunk valamit, újra és újra újat kellett építeni, felvetődik a kérdés a leszületett lelkek már fejlettebbek vajon nem emlékeztek a tévedésekre?

Valószínű a feledés forrása mindenkire egyformán hat, és újra meg kell tanulni a leckét, mindaddig, amíg rátalálunk a megfelelő útra!

A föld bizonyos időszakonként megrázza, megújítja önmagát, most is ilyen változás előtt állunk, ezt lehet beállítani misztikusan, vagy racionálisan és elmenni mellette, attól még változás lesz, úgy gondolom rá is fér a mai kor emberére, hogy rákoppintsanak a fejére!

A sumérok óta a pénz teljesen maga alá gyűrt mindent, elszakadtunk a természettől, mindent le akarunk rombolni, gigantomániás, kérész életű építményeket emelünk, amelyek kártyavárként omlanak össze, ha a természet tüsszent egyet!

A földeket kizsigereltük mesterséges (műtrágya) trágyázással, az ásványi anyagok eltűntek, mert a szerves trágyázás megszűnt, az állatok etetése is mesterséges táplálékra épül, ami beépül az emberi szervezetben és a stresszel együtt nagy károkat okoz!

Abba kellett volna már hagyni a gázok és olajok bányászatát, mert a föld élő bolygó,képzeljük el magunkat, ha egy csövön állandóan folyna a vérünk,egy idő után tennénk ellene a föld is fog!

A felszínre hozott ásványok helyén vákuum keletkezik, elmozdulnak a lemezek, növekednek a földrengések, szökőárak.

A pénz mindent felülbírál, az érdekek nem engedik a környezet védelmét a környezetre nem káros technológiák elterjedését.

 

Elérkeztünk az ördögi kör bezárásához, itt a vége nincs tovább, az emberi fejlődés most sorsdöntő válaszút előtt áll, ha ez így megy, tovább elpusztul, eléri végzetét, a föld lerázza, mint valami romlott penészes gyümölcsöt!

Azt hiszem ebből az aberrált pénzvilágból nincs kiút, mindenképpen egy új világot kell építeni azoknak az embereknek akik, el tudnak rugaszkodni és akarnak mást létrehozni, ami nem utópia, egy szeretetre, egymással a környezettel együtt élő, gondolkodó emberibb társadalmat!

Olyan társadalmat, amelyben minden polgár megtalálja a helyét és feladatát, nem vagyunk egyformák ezért segíteni kell egymást, a megtermelt javakat igazságosan fel kell osztani, fel lehet, mindig annyit, amire szükségünk van, nem többet, amit a föld ad az mindenkié, ha védi és megbecsüli azt!

Hiszem, tudom rövidesen látni, érezni fogjuk mit nem és mit kell tennünk!

 

Köszönöm a figyelmet!

 

Korponay Ferenc

 A vaskori ember dilemmája!
A mai fejlődés a fogyasztói társadalmak, gazdasági és technikai szinten nem tartható fenn, a pénz uralma nem engedi a normális fejlődést, mert csak a haszon motiválja, semmi más, annak mindent alárendel, minden áron!
A gyümölcsök génmanipuláltak az állatok hormonokkal, műgabonákkal vannak etetve, a földek kiégtek, minden ásványi anyag eltűnt a műtrágyázás miatt!
Nem taglalom a negatív irányokat, mi a teendőnk, ha vége ennek a rémálomnak, most beszélgessünk, önmagunkkal, én most elmondom!
Mindenek előtt a gigantomániás építkezéseket be kell fejezni, a kőolaj és származékai bányászatát le kell állítani, mert, szivárog a vér a föld Anya vére!
A természettel összhangban kell az építéseket folytatni, természet adta fűtés-hűtés és villamos áram megoldásokat szabad alkalmazni, természetesen nonprofit megoldással!
Az állattartást újra kell indítani, a táplálást csak természetes alapanyagokkal, ez által a természetes trágya visszakerül a földbe!
A háztáji kertekben a családok megtermelik a szükséges zöldségeket, ahol nincs mód, cserélnek, a dolgozó, gondolkodó ember így nyugodtabb, életvidám és egészséges hosszú életet fog élni, az alkotás örömével!
Mi a vélemény, utópia vagy megvalósítható?
Szerintem a jövő ez vagy valami hasonló!2012.augusztus.18

Korponay Ferenc
Tiltott régészet!

 

Ide kattintani!

http://www.youtube.com/watch?v=KYhoCpAwjX4  

 

 

 

 

 

 
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 180
Tegnapi: 134
Heti: 865
Havi: 3 377
Össz.: 1 763 138

Látogatottság növelés
Oldal: Vaskor!
Tibeti gyógyászat - © 2008 - 2024 - tibetigyogyaszat.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »