Tibeti gyógyászat

A gyógyítás kezdete, története.Tapasztalatok, tanulás és siker. Fiam betegsége miatt indultam el a keleti gyógymódok megismerése,alkalmazása irányában 16 évvel ezelőtt.

Kryon!

Mindig van segítség,csak tudni kell kérni.

 

 

 

Már pedig véletlenek nincsenek, mindennek oka van, most már meg vagyok győződve róla.

Valamikor vásároltam egy könyvet, mivel csak azt vesszük meg ami valamiért fontos vagy fontos lesz, számunkra.

2009 év elején elővettem a könyvet, címe Kryon IV.

Elkezdtem olvasni,tulajdonképpen médiumi közvetítések hiteles leírásáról szól,a médium az a személy aki alkalmas arra,hogy szellemeket  korábban élt lelkeket rajta keresztül megszólaltatnak,megídéznek.A médium ,egy  Egyesült Államokban született embertársunk,Lee Caroll.A hiteles leírások,különböző élő közvetítések  anyagait adja közre.Előszőr furcsa kettős érzésem volt,szokatlan volt az állandó szeretet emlegetése,szinte ömlengésnek tűnt,valamint a szellem a végén  jelképesen megmosta a jelen lévők lábát,mit mondjak egy kicsit belül mosolyogtam.

Úgy a felénél tartottam a könyvnek,mikor egy szintén élő közvetítésnél azt mondta Kryon:mindazok az emberek,gyógyítók,vagy mások akik itt tartózkodnak a teremben és azok akik olvassák a könyvet érezni fogják  ezt az Isteni Energiát.Megint befelé mosolyogtam,letettem a könyvet,behunytam a szemem és megtörtént a csoda.Hihetetlen dolog történt,vörös  fényt láttam,és még soha nem tapasztalt hihetetlen pozitív energiát éreztem,ez az energia el akart vinni,nem mertem ,nem éreztem elég bátorságot ,hogy elhagyjam a földi testem.

Kinyitottam a szemem, újra becsuktam, velem volt ez az energia nagyon sokáig, csodálatos dogokat éltem át, leírhatatlan, nagyon nehéz megfogalmazni, most már tudom megmutatta a szellem milyen a valódi érzékeken túli létezés csodálatos világa.

Megváltoztak az addigi elképzeléseim, elolvastam a könyvet, most már átérezve a teljes szeretet fantasztikus megtapasztalását, átérzését.

Kerestem és megtaláltam a szeptemberi kétnapos Budapesti Kryon találkozóra a felhívást, ahol Lee Carol (médium) és Robert H.Coxon (zeneszerző) vettek részt. A találkozó kettő napos volt, az élmény szinte leírhatatlan. Ide a honlapra felteszem a Krion találkozó hang anyagát, hogy bárki hozzáférjen, hallgassa, töltse le, vagy ha igény van rá kisebb közösségeknek is tartok beszámolót, meditációt, és adok gyógyító Bioenergiát, szeretném, hogy minél több embertársam megtapasztalhassa ezt a csodálatos érzést, mivel változni kell nekünk és a mindenség velünk fog megújulni,változni.http://www.kryon.com/cartprodimages/download_budapest_09.html

Ide kattintani,meghalgatni,letölteni!Weblap látogatottság számláló:

Mai: 131
Tegnapi: 134
Heti: 816
Havi: 3 328
Össz.: 1 763 089

Látogatottság növelés
Oldal: Kryon
Tibeti gyógyászat - © 2008 - 2024 - tibetigyogyaszat.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »